LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linda Lindorff höll graviditeten hemlig: "Ville bara spy hela tiden"

20 apr, 2015 
AvLisa Nylén
Linda Lindorff var gravid under inspelningen av "Robinson" 2009. Men hon lyckades hålla det hemligt. Men det var var allt annat än lätt.
Annons

Man skulle kunna kalla Linda Lindorff, 43, inofficiell match maker. I nio år har hon lett kärlekssåpan Bonde söker fru, där hela 25 procent av deltagarna fortfarande lever med någon de träffat i programmet. Nu när hon leder Robinson har hon dessutom bakat in lite kärlekstema i den nya säsongen med tilläggsnamnet “love edition”.

– Vi har ju heta singlar som är halvnakna på en strand, men det blir verkligen inga spritfester eller sexorgier. Robinson har en viss stil och klass, säger hon till Aftonbladet och försäkrar att det inte är något nytt Paradise hotel.

Hon ledde överlevnadssåpan redan 2009, då hon tidigt under inspelningen insåg att hon var gravid, och de första veckorna blev kämpiga.

– Det var den värsta perioden då man inte vill säga till någon och bara spy hela tiden, berättar hon i Mama.

"Min kropp kände behovet av att föröka sig", säger Linda om mötet med maken Jacob. Foto: Cecilia Österberg
“Min kropp kände behovet av att föröka sig”, säger Linda om mötet med maken Jacob. Foto: Cecilia Österberg

Några månader senare föddes dottern Wilhelmina som är nummer två av tre döttrar. Hade den 43-åriga programledaren fått välja hade hon gärna utökat familjen ytterligare.

Annons

– Det hade varit kul med ett barn till om det inte vore för åldern.

Linda träffade Lykkes, 7, Wilhelminas, 5, och Benedictes, 2, pappa Jacob, 41, i november 2004.

– Jag kände plötsligt och instinktivt att jag bara måste göra barn ihop med den där mannen. Både kropp och själ kände behovet av att föröka sig.

Tolv år och tre döttrar senare har tv-kvinnan bevis på att henne instinkt var korrekt.

– Han är en fantastisk pappa, en rolig pappa, som leker mycket med barnen, kärleksfull och förstående. Det finns inget han inte skulle göra för sina barn.

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons