TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde söker fru-Backis om Ellinor och Filips återförening

06 jan, 2022 
Backis, Ellinor och Filip från Bonde söker fru 2021
Mikael ”Backis” Backstulid medverkade i Bonde söker fru 2021.
Lika mycket som han gläds för sin egen kärlekslycka gör han för andra! Nu visar han sitt stöd för bonden Filip och brevskrivaren Ellinor som även de fann varandra i programmet.
Annons
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopetBrand logo
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopet

Bonde söker fru 2021 bjöd på allt man kan önska sig. Och kärlek blev det minst sagt! Två av de som fann den stora kärleken var bönderna Filip Nilsson, 27, och Mikael ”Backis” Backstulid, 36.

Backis är idag tillsammans med brevskrivaren Evelina och Filip med brevskrivaren Ellinor. Det råder inte någon tvekan att de är glada för varandras skull, något som Backis nu tydligt visar!

Evelina och Backis kärlekslycka – berörande kärleksförklaringen

Evelina och Backis är som tidigare nämnt ett par idag. På sociala medier visar de upp sin kärlek mer och mer. Och på självaste julafton passade Backis på att kärlekshylla Evelina rejält.

”Hon som får fjärilarna att aldrig sluta flyga. Hon som får mig att drunkna i hennes ögon. Hon som ser mig för den jag är å accepterar de. Hon som gör att jag längtar hem. Hon som är den finaste jag mött. Hon som gör mig tårögd för att jag vet att hon älskar mig.”, skriver Backis om kärleken Evelina.

Annons

En och annan kändis har även reagerat på Backis fina gest, en av dessa är skådespelaren och komikern Klas Eriksson. Han spelar bland annat Leif i den prisbelönta serien Leif & Billy på SVT.

Du är otrolig fin Backis!”, skriver han.

Mikael ”Backis” stora glädje över Ellinor och Filips kärleksresa

Bonden Filip Nilsson valde till en början inte Ellinor utan den som fick åka på romantiska resan tillsammans med bonden var brevskrivaren Lina.

– Jag skulle säga att du var märkbart tagen, och att det såklart växte någon osäkerhet i mig, sa Lina och fortsatte:

– Slutvalet där, när vi satt på filten, så måste jag säga att jag upplevde en blandad känsla utav Filip. Jag kände hans glädje och jag kände att glädjen inte på något sätt var oäkta. Men jag kände också att han hade gett ett tufft besked tidigare.

Annons

Under så gick det sen-avsnittet fick vi sedan reda på att kärleken mellan Filip och Lina inte höll, istället hade han tagit tillbaka Ellinor och idag är de ett par.

I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram beskriver Ellinor att året har varit omtumlande.

”Dags att knyta ihop ett minst sagt omtumlande år och blicka framåt mot nya äventyr tillsammans med honom. Aldrig har någonting känts mer självklart! Gott nytt år till er alla och återigen tusen tack för allt fantastiskt stöd.”, skriver Ellinor.

En av de som nu skickar sitt stöd är Backis som kommenterat kärleksfullt. Vi önskar er alla stort lycka till med kärleken!

FOTO: TV4

Annons