TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Bonde söker fru-Evelina och Mikael ”Backis" nya bild får följarna att reagera

01 jan, 2022 
Bonde-Backis och Evelina
Bonden Mikael Backstulid fann sin Evelina i Bonde söker fru 2021.
Nu postar paret en bild från nyårsafton – som får följarna att reagera.
”Otroligt”, skriver en följare.
Annons

Videon kunde inte hittas

Bonde söker fru 2021 är slut. Men det blev för de flesta bönderna ett glatt avslut –då de fann en partner som de lever med än idag. En av dem är bonden Mikael ”Backis” Backstulid som i slutvalet valde brevskrivaren Evelina.

Backis och Evelina hade en live på Bonde söker frus Facebook-sida efter programmets slut. Flera tusentals tittare var med och ställde en rad frågor, bland annat om de vill ha barn.

Frågan kanske kom då bonden själv pratat om det i programmet. Backis sa under inspelningen av Bonde söker fru att han har en enorm barnlängtan. Bonden konstaterade dessutom att han kan tänka sig många barn.

– Jag längtar enormt mycket efter att få egna barn, det är väl just hela upplevelsen att veta att någon kommer säga ”pappa”. Det är nog helheten. Allt, berättade han i programmet.

Bonde-parets svar på barnfrågan

Under Facebook-liven poängterade Backis att han vill ha barn, men att han och Evelina tar en sak i taget och att de får se hur allt blir i framtiden.

Annons

– Ja men självklart så vill vi ha barn, men det får ju också... Vad ska man säga, det får ta den tid det tar, sa Backis då.

Evelinas nya bild med Backis

Nu verkar paret ha firat nyår tillsammans och på Evelinas instagram kan man se hur de har klätt på sig nyårs-hattar och glittriga glasögon. Den ovanliga bilden får följarna att jubla av förtjusning.

”Jag älskar honom! Vi önskar er all ett gott slut och ett gott nytt år”, skriver Evelina.

I kommentarsfältet skriver följarna:

”Ni är så otroligt fina tillsammans”.

”Ni passar så otroligt bra. Tur att det blev ni ändå”.

FOTO: TV4

Annons