Bonde-Sigrid om uppbrottet från Pål: "Det är över"

Sigrid Bergåkra och Pål Mases kärlekssaga från "Bonde söker fru" är officiellt över. Nu ger hon Hänt beskedet: "Jag har aldrig varit så mycket singel som jag är just nu".

Nyligen kunde Hänt Extra avslöja att Bonde söker fru-stjärnan Sigrid Bergåkra, 44, och miljonären Pål Mases, 48, hamnat i en kärlekskris. På grund av det geografiska avståndet hade paret svårt att få ihop vardagspusslet, och de valde att ta en paus i förhållandet.

Nu kan Hänt Extra avslöja att pausen är över och att Sigrid och Pål fattat beslutet att inte ge kärleken en ny chans.

– Det är över. Jag har aldrig varit så mycket singel som jag är just nu, kommenterar Sigrid som inte vill gå in på hur det gick till när det känslosamma beslutet fattades.

– Det är inte så mycket att orda om. Men för min del känns det bra. Det tror jag att det gör för Påls del också. Vi sköter det här på ett vuxet sätt.

Trots separationen har Sigrid inte tappat tron på kärleken. Hon slickar såren efter uppbrottet, men hoppas att hon längre fram kommer att finna den stora kärleken.

– Jag är obotligt lycklig och strong som en Hälsingefura. Det är väldigt få stunder som jag inte är lycklig. Mitt mål är fortfarande att jag ska bli någons ärbara kvinna, säger Sigrid.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrid avslöjar sanningen om Pål

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrids och Påls kärlekskrasch: ”Har tröttnat”

FOTO: TV4, Ibl

SENASTE NYTT!