Bonde-Sigrids och Påls kärlekskrasch: "Har tröttnat"

Få tv-bönder har åkt en sådan berg-och-dalbana i känslor som Sigrid Bergåkra, 44. Ingen glömmer väl när det i inledningsskedet av ”Bonde söker fru” avslöjades att hon hade haft en förbjuden kärleksnatt med tv-bonden Erik Bäckman, 21, på Sundbyholms slott? Ingen glömmer nog heller när Sigrid bestämde sig för att ge sina friare en chans men ändå valde att skicka hem allihop i slutet av serien?

Hon satsade i stället alla kort på miljonären Pål Mases, 48, som hon hade mött på en hästtävling redan innan tv-inspelningen dragit igång, och snart höjde hon honom till skyarna.

– Han är väldigt kärleksfull med människor och djur! Ett kärleksfullt sätt är ett vinnande koncept, sa hon övertygande i P4 Extra.

Sedan dess har det däremot kommit varningssignaler om att allt inte stått rätt till i relationen. För några veckor sedan berättade en initierad källa att förhållandet var på glid.

– Pål klarar inte av allt kring Sigrid. Först stormen med Erik. Nu alla skriverier. Jag vet också att han har svårt att hantera Sigrids vänskap med Victoria Silvstedt. Allt sammantaget har gjort att han tröttnat på henne, sa uppgiftslämnaren då.

När Hänt Extra frågar Sigrid om allt är som det ska mellan henne och Pål, blir svaret chockerande:

– Jag vet inte vad jag ska svara på det, svarar hon motvilligt, men ändå uppriktig.

Några dagar senare skriver hon på Instagram i samband med terrorattacken i Stockholm: “När världens ondska gör sig påmind så nära oss och min privata relation sköljt över mig med besvikelse då ska man inte krokna och deppa ihop!”.

Sigrid och Pål strålade under slutet av sommaren, men nu verkar hindren sätta stopp för dem.

Sigrid berättar också för Hänt om rampljusets avigsida.

– Folk är jättefina och jag får mycket värme från allmänheten, men jag kan inte sticka under stol med att det också trasslat till det för mig. Det har det verkligen gjort, avslöjar Sigrid.

Sigrids uttalande om relationen till Pål kan knappast tolkas annat än att kärlekssagan är slut och att hon är tillbaka på ruta ett. Det förändrar dock ingenting på hästgården där livet och döden ständigt är närvarande.

– För oss lantbrukare är det väldigt naturligt med både födslar och dödsfall, men jag fäller alltid tårar när jag skiljs från någon som jag tycker om. Jag glömmer ingen.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!