Bonde-Sigrid avslöjar sanningen om Pål

"Bonde söker fru"-profilen Sigrid Bergåkra föll för entreprenören Pål Mases och paret flyttade snabbt ihop på sina gårdar. Men nu berättar bonden att kärleken har blivit komplicerad. – Det är inte jättelätt just nu, säger hon i TV4.

Hästbonden Sigrid Bergåkra, 44, tog tittarna med storm i förra årets upplaga av “Bonde söker fru”. Bland annat hann hon ha en omtalad kärleksnatt med bonden Erik Bäckman, 21, på Sundbyholms slott, innan hon valde att skicka hem alla sina brevskrivare i slutet av serien.

I stället blev hon tillsammans med miljonären Pål Mases, 48, som hon hade träffat på en hopptävling redan innan tv-inspelningen drog igång. Paret flyttade ihop på sina respektive gårdar, men i tisdags kunde Hänt avslöja att deras relation hamnat på glid.

I “Malou efter tio” på TV4 berättar nu Sigrid Bergåkra att kärleksrelationen med Pål Mases är komplicerad.

– I hjärtegropen är det samma starka känslor för Pål, men våra liv är svåra att få ihop. Vi bor på två gårdar, har varsitt företag och båda är föräldrar, säger hon i programmet och fortsätter:

– Det är inte jättelätt just nu.

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Sigrid fick skador för livet av bröstförstoringen

Sigrid säger inte att hon och Pål har gjort slut, men menar att avståndet mellan dem ställer till problem för deras relation. Ingen av dem vill nämligen flytta till den andras gård eller sätta sitt eget företag och sin egen familj åt sidan. Hittills har de valt at pendla med bil mellan sina gårdar, som ligger drygt en och en halvtimme ifrån varandra, men båda har också insett att den situationen inte är hållbar.

– Pål och jag pratar mycket om hur vi ska ha det och hur vi ska orka vidare, kanske tillsammans. Det svåra är att tiden måste tas från våra agendor, som är fullbokade. Jag hade önskat att han hade flyttat in till mig, i mitt liv. Jag behövde en man som flyttade till min gård och som följer mina spår. Jag behöver vardagen, säger hon och fortsätter:

– Men han har ju sin gård och sitt företag och man måste jämka lite. Man får försöka hitta en lösning, men vi har inte kommit fram till den än.

Samtidigt säger Sigrid Bergåkra i “Malou efter tio” att hon och Pål Mases inte har gett upp relationen. Passionen finns kvar, men det praktiska gör att hon inte vet hur framtiden kommer att se ut.

– Jag vet inte vad som kommer hända nu. Det är litegrann upp till livet. Men vi har kontakt dagligen och pratar om de här sakerna på ett fint sätt. Vi försöker ha ett nyktert sätt att se saker och ting, säger hon och fortsätter:

– Men känslan och passionen finns kvar. Jag tror att man bara får ha lite tålamod.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Sigrid om kärleken: Vi är sambos nu

Foto: TV4, IBL

SENASTE NYTT!