Bonde-Sigrid om kärleken: Vi är sambos nu

Sigrid Bergåkras kärleksmässiga framtid såg mörk ut när hon skickade hem uppvaktarna från den tv-kända gården i Hälsingland, men allt ljusnade då dalkarlen Pål Mases, 48, plötsligt dök upp som en räddande ängel och satte hennes hjärta i brand.

Sigrid Bergåkra, 44, och Pål Mases, 48, som hade mötts på en hästtävling innan “Bonde söker fru”äventyret drog igång, hade aldrig lyckats släppa tankarna på varandra. Pål ville dock inte bli en tv-kändis – men lät sig till sist övertalas av TV4 att gästa hennes gård.

Ett lyckodrag som blommat ut i ett fint förhållande!

– Vi är sambos nu – fast på två ställen. Vi har fyrhjulsdrivna bilar och bara 90 minuter mellan våra gårdar, säger Sigrid Bergåkra som blir överöst av villkorslös kärlek från sin nya kärlek!

– Det spelar ingen roll om vi går på älgjakt eller mockar skit i stallet. Pål gör allt väldigt speciellt – med blicken och tanken på mig. Jag är i hans fokus. Jag känner också att han öppnat upp en ny sida hos mig. Den romantiska. Förut kände jag mig nollställd på det området, det hade verkligen svalnat, säger Sigrid som poängterar för Hänt att hon är noga med att ”älska men inte kväva”.

Sigrid Bergåkra har fått sällskap på hästfarmen i Hälsingland.

Sigrid Bergåkra har fått sällskap på hästfarmen i Hälsingland.

– Jag tycker att Pål är värd att få träffa en kvinna som uppskattar honom och ger honom komplimanger för hur han är och ser ut, fortsätter Sigrid som känner att hon kan lita på Pål i alla lägen. Inte bara på vad han säger utan också vad han gör i handling.

Läs mer: Bonde-Sigrid om nya dejten: “Jag är kär”

– Han står upp för sig själv och sitt liv. Det tycker jag är skönt. Vissa killar som träffar någon ny släpper allt och struntar i sina tidigare liv. Det gör inte Pål. Han bryr sig om sina barn, sitt jobb, sin kropp och hur han mår. Han är väldigt skötsam. Det betyder att han vill leva ett långt liv med mig och alla andra som han älskar, konstaterar den 43-åriga tv-bonden och ler övertygande.

Pål Mases och Sigrid Bergåkra fann varandra.

Pål Mases och Sigrid Bergåkra fann varandra.

Efter en romantisk julhelg ser de nu fram mot en ljus framtid ihop:

– Förlovning och bröllop är kanske inte det första vi tänker på. Det viktigaste för mig är inte att få en ring på hans finger. Om det är en kärlekshandling som vi tar oss lyxen att ge varandra i framtiden, det återstår att se. Det kan vara mycket möjligt, avrundar Sigrid med varmt leende.

Foto: IBL, TV4

SENASTE NYTT!