Bonde-Peja om barnens stora oro – efter svåra kärlekskraschen

Bonde-Peja i svart t-shirt.
Exklusivt

Bonden Peja var en stor favorit hos tittarna under senaste säsongen av Bonde söker fru 2021.
Men Pejas barn känner stor oro för honom efter hans omtumlande resa, som tyvärr slutade utan romantisk kärlek.
Nu berättar han för Hänt.
0:47

Efter reklamen: Därför tvingas David lämna Farmen: ”Psykisk ohälsa”

(0:47)

Senaste säsongen av populära TV4-programmet Bonde söker fru 2021 bjöd på minst sagt omtumlande kärleksmöten. En av de som fick erfara känslokarusellen var bonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63.

I slutvalet bjöd Peja brevskrivaren Benita, 57, på en romantisk weekend. De två visade sedan upp sin kärlek i sista avsnittet när programledaren Linda Lindorff, 49, gjorde återbesök hos bönderna.

Men efter den linjära sändningen av det sista programmet bekräftade Bonde-Peja att de inte längre är ett par och Pejas barn, som tidigare uttryckt skepsis kring deras fars medverkan i programmet, fick sina farhågor besannade.

Exklusivt
Bonde-Backis mardröm – efter Evelinas flytt: ”Hänt allt möjligt”

Bonde söker fru-Peja om barnens stora oro för honom: ”Pappa du är...”

Peja har sex barn varav två är bonusbarn; Hanna, Stefan, Caroline, Josefin, Jeanette och Mikael. Men vad tyckte egentligen barnen om att deras pappa sökte kärleken på det här sättet?

– De är väl lite oroliga för att det gick som det gick och att jag inte hittade någon. De önskar ju att jag ska ha det bra. I början sa de ju att ”pappa du är alldeles för känslig för ett sådant här program”, säger Peja i en intervju med Hänt.

Han fortsätter med att berätta, på ett öppenhjärtligt sätt, om hur han har behövt återhämta sig från den känslomässiga berg- och dalbanan som Bonde söker fru-upplevelsen faktiskt var:

– Det blev ju en väldigt turbulent situation här och de tycker väl att jag ska landa lite i det och läka mig lite. Gå vidare så småningom, säger han.

Dragomir Mrsic om relationen till Margaux Dietz: ”Skön”

– Ja, alltså jag har ju mina känslor utanpå skjortan. Jag tyckte att jag hanterade allt ganska bra, även om det påverkade mig inuti. Det får man lära sig med åren, att man får vara lite försiktig. Man är försiktig att ge sig in i något, för man är rädd att bli sårad, berättar Peja för oss.

Vi får verkligen en förståelse för hur mycket Peja påverkades av tv-programmet och alla känslorna som det innabar. Men kärlek, det är det i alla fall inte ont om för bonden Peja. Barnens reaktioner skvallrar ju om en stor dos familjekärlek!

LÄS OCKSÅ: Så är Farmen-Beatrice Larsson släkt med Robinson-Sebastian Larsson

LÄS OCKSÅ: Thorsten Flincks känga mot dottern Happy Jankell efter namnbytet

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!