ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bonde-Mattias Karlssons bröllopsbesked med Nathalie Thorén

18 dec, 2021 
BONDE-MATTIAS KARLSSON, NATHALIE THORÉN
Mattias "Hunkbonden" Karlsson var med i Bonde söker fru 2019. Efter programmet träffade han sin kärlek Nathalie – som han väntar barn med.
Nu berättar han för Hänt om hur paret ser på att gifta sig.
– Hon vill ju gärna, säger han till Hänt.
Annons
5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Mattias ”Hunkbonden” Karlsson och hans kärlek Nathalie Thorén väntar sitt första barn. Barnet är beräknat att komma i januari 2022 och nu går paret i väntans tider inför den stora dagen.

– Det känns superbra. Nu är det ju så nära, vi passerar ju vecka 35, går in i vecka 36 på måndag, så det är sjukt nära, berättar Mattias för Hänt.

Förutom att njuta av varandras sällskap och att sköta allt jobb på gården så har Mattias och Nathalie även ett väldigt framgångsrikt konto på Tiktok. @Matteochnattis heter de där och deras följare får därmed en ännu djupare inblick i vad de gör och naturligtvis alla förberedelser inför barnet som kommer.

Mattias Karlsson i Bonde söker fru – Kärlek åt alla 2019

Under Bonde söker fru 2019 var det en hel del som hände och ett och annat ledde till att det var just Mattias som kom med i programmet. TV4 tvingades nämligen sparka en av bönderna som skulle vara med i säsongen för att det kommit fram att bonden redan var i ett förhållande.

Annons

Snabbt fick de ordna en ersättare – vilket blev lammbonden Mattias!

Han fick han smeknamnet ”hunkbonden” och hundratals brev strömmade in från tjejer som ville dejta honom i programmet. Det slutade med att han var med i Kärlek åt alla, som enbart visas på nätet, något han kommenterade till Hänt.

– Det är både positivt och negativt. Jag tycker det är bra vilket som. Det hade varit kul att vara med i Bonde söker fru, men nu i efterhand tycker jag att det var skitkul att vara med i Kärlek åt alla. Det var ju samma tjejer och det är det som är syftet, så det blev ju bra, berättade Mattias Karlsson för Hänt innan programstart.

Men i fjol berättade bonden för Hänt att han fallit för 22-åriga Nathalie Thorén.

– Idag har jag flickvän. Vi har träffats ett tag nu, sa han till Hänt förra året.

Bonde-Mattias om att gifta sig med Nathalie Thorén

Nu när Hänt når honom angående att bli pappa berättar han också hur han ställer sig till att ta reda på kön. Paret landade nämligen i beslutet att helt enkelt avstå från att ta del av informationen.

Annons

– Det är ju så kul, för typ alla frågar ju om det är en kille eller tjej, men alltså handen på hjärtat vi vet inte, säger han till Hänt och förklarar:

– Först var det väl mest jag som ville ha en överraskning på förlossningen, det är ju kul att gå och inte veta. Så då fick jag väl gå och förhandla mig till det beslutet, säger Mattias och skrattar.

Mattias väljer även att svara på en annan fråga som rör framtiden med Nathalie, nämligen om de kommer vilja gifta sig så småningom.

– Jag är väl inte egentligen så jättemycket för att gifta mig. Men Nathalie vill ju jättegärna så vi får väl se vad som händer i framtiden, säger han till Hänt.

FOTO: TV4, TIKTOK

Annons