Därför ångrar Mattias Karlsson valet i Bonde söker fru

mattias karlsson och linda lindorff i bonde söker fru

Mattias Karlsson från Bonde söker fru – kärlek åt alla valde till slut Louise och dumpade Sonnelie.
Nu ångrar han sitt val.
– Så nu är jag singel, säger han i programmet.

I våras kom beskedet att TV4 tvingats sparka en av bönderna som skulle vara med i årets säsong av Bonde söker fru. Det hade då framkommit att bonden redan var i ett förhållande.

– Man ska genuint vilja det här. Om vi börjar rucka på det så tappar vi kärnan i det som är Bonde söker fru, sa programledaren Linda Lindorff, 47, om beskedet.

Det dröjde dock inte länge innan TV4 hittade en ersättare i lammbonden Mattias Karlsson, 26. Snabbt fick han smeknamnet ”hunkbonden” och hundratals brev strömmade in från tjejer som ville dejta honom i programmet.

En av bönderna i Kärlek åt alla

I Nyhetsmorgon på samma kanal berättade han vad för typ av tjej han sökte efter.

– Ett fint leende och fina ögon, det tycker jag är.. och ja, söt och naturlig liksom, sa Mattias Karlsson och fortsatte:

– En glad, positiv och driven tjej. Att hon har något hon brinner för. En hobby, sitt arbete eller det hon pluggar till.

Efter ett gemensamt beslut av hunkbonden och TV4 bestämdes det att han endast skulle synas i TV4 play-programmet Kärlek åt alla.

– Det är både positivt och negativt. Jag tycker det är bra vilket som. Det hade varit kul att vara med i Bonde söker fru, men nu i efterhand tycker jag att det var skitkul att vara med i Kärlek åt alla. Det var ju samma tjejer och det är det som är syftet, så det blev ju bra, berättade Mattias Karlsson för Hänt på pressträffen för programmet.

Mattias Karlsson valde Louise

Tittarna har under hösten fått se flera härliga tjejer slåss om Mattias hjärta. I slutet stod det mellan Sonnelie och Louise, men det blev Louise som till sist fick sin bonde.

Louise och Mattias karlsson pussas

Louise vann Mattias Karlssons hjärta i Bonde söker fru.

När Linda Lindorff i kvällens program besöker gården för att se hur allt står till mellan paret möts hon av tråkiga nyheter.

– För några veckor sedan valde vi att inte gå vidare, säger Mattias.

Han förklarar att det mer var vänskap än kärlek mellan honom och Louise och att känslan han sökte efter inte fanns där.

– Hon är ju enligt mig en drömtjej som uppfyller precis allt som jag vill ha, men det var den där känslan som jag har pratat om, det vara bara den som fattades. Så nu är jag singel.

Vill dejta Sonnelie igen

Han avslöjar också att han samma morgon som han skulle göra sitt val ändrade sig i sista sekunden. Han hade tänkt att välja Sonnelie, men då Louise var mer framåt tänkte han om. I efterhand har tänkt väldigt mycket på Sonnelie och att han har varit i kontakt med henne. Han vill gärna dejta henne, men hon har idag gått vidare med en annan kille.

Sonnelie från Bonde söker fru

Sonnelie har idag träffat en annan kille.

Hans ord chockar Linda Lindorff som genast tänker på hur bondens liv hade kunnat se ut om han hade valt annorlunda.

– Nu blir jag nästan lite tårögd och tänker att tänk om du hade valt Sonnelie och så hade det varit ni och ni hade varit jättekära och nu har hon träffat en ny och så gick du miste om den chansen med henne.

Mattias är medveten om att han kan ha missat sin livs kärlek, men säger samtidigt att han har lärt sig något av sitt misstag.

– Man har lärt sig mycket men framför allt att våga ta chansen när den kommer.

FOTO: TV4