hänt exklusivt

Det hände egentligen på Bonde-Filips gård – nu bryter Lina tystnaden

Filip, Lina och Ellinor

Lina Larsson dejtade Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021.
Två år efter inspelningen bryter hon nu tystnaden om vad som egentligen hände mellan henne, Filip och Ellinor Eke-Göransson.
– Ett väldigt hårt svek, säger Lina till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här händer det oväntade med Mariette Hansson
0:30

Efter reklamen: Här händer det oväntade med Mariette Hansson

(0:30)

Slå på ljud

När Filip Nilsson medverkade i Bonde söker fru 2021 fick tittarna se honom fatta tycke för både Lina Larsson och Ellinor Eke-Göransson. Vid slutvalet var det Lina som Filip valde att fortsätta dejta men i det sista avsnittet hade han och Lina brutit upp och istället fanns Ellinor på gården.

Filip och Ellinor blev ett par och Lina fann kärleken på annat håll. Sedan dess har Lina blivit singel, dessutom har Filip och Ellinor brutit upp.

Inför Bonde söker fru – så gick det sen, som visades i julas, fick tittarna se vad som hänt i böndernas liv sedan säsongen 2021. Filip saknades i programmet och brevskrivaren Lina sa då så här till Hänt:

”Hade jag varit i hans skor hade jag svettats lite och inte heller velat medverka eller lyfta detta för jag vet ju sanningen och det är få som gör om vad som egentligen hände”.

Triangeldramt på Filip Nilssons gård i Bonde söker fru 2021

Så vad var det egentligen som hände på spannmålsgård i Västmanland? Snart två år efter inspelningen bryter nu Lina tystnaden.

– Jag behövde bli singel för det blev lätt tufft det där med Bonde söker fru, för själen. Nej, jag behövde få reda på hur man lever i livet och landa lite. För jag hade nog inte gjort det i den relationen som jag klev in i.

Tror du att det som du var med om i Bonde söker fru påverkade dig i den nya relationen?

– Ja, det kan ha varit så lite grann. Jag hade redan innan svårt men fick definitivt svårt att lita på kärleken efter Bonde säker fru. Det är ingen annan som kan göra något åt det utan det kan bara jag så då fick jag börja om från början lite grann med mig själv.

– Det var inte någonting som var naturligt. Det är svårt för på ett sätt så var det väldigt naturligt och de lyckas ju med många relationer som slutar upp med sina saker i Bonde söker fru men jag kan kolla tillbaka och tänka att Filip skulle för det första aldrig varit med från början tycker jag. Han är inte tv-människa, han hade för mycket omkring sig, han levde inte i nuet och det blev tokigt för hans del. Det smittade av sig såklart.

Er situation med att han valde dig men sen ändå ville vara med Ellinor, hur har det påverkat dig? Har det varit en del av att det tagit tid för dig att landa?

– Ja, så är det ju. Jag kunde känna hela tiden att han kunde säga en sak till mig och visa en sak men jag blev så chockad när jag tittade på programmet sen. Det jag såg var inte det som hände bakom. Eller den sanningen som fanns bakom.

– För mig så trodde jag att jag var hans enda. Även om han dejtade flera så uttryckte han sig som att det var han och jag. Sen att se det där, det är ett ganska hårt slag. Det blir ett stort svek när man inte förstod att deras relation var så. Men det var samma för Ellinor. Han sa till henne att hon var den enda. Den är ganska tuff att bearbeta efteråt för hur ska man då kunna lita på så starka ord.

Ellinor och Filip hade kontakt medan Filip dejtade Lina – nu avslöjas allt

Lina känner idag att hon har gått vidare. Hon känner sig inte arg på Filip men menar att mycket av vad som skedde på gården inte visades för tittarna.

– Egentligen har jag lagt det här bakom mig men sanningen är att det var väldigt annorlunda en vad man såg på tv. Han gjorde många kanske mindre lämpliga drag som sårade många människor. Jag tror inte det var hans mening men när känslor spelar in och med sådan här stor press då händer det grejer som man kanske bara gör. Jag tycker inte han var ärlig och rättvis.

Överlappade det någongång så att han var med Ellinor medan ni dejtade, kändes det någon gång som otrohet?

– Jag skulle kanske inte säga ordet otrogen men att jag kände mig lite lurad och vilseledd.

– Jag försöker alltid vara ärlig och prata om saker och när någon inte är det tillbaka så blir det ett väldigt hårt svek.

Fick du och Filip en rättvis chans där efter programmet eller hade han kontakt med Ellinor medan ni dejtade?

– Vi hade inte en rättvis chans för jag fick reda på att de hade kontakt utan att jag visste om det. Därför kände jag ett stort svek.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN