hänt exklusivt

Bonde söker fru-Lina bekräftar uppbrottet från pojkvännen

LINA LARSSON, BONDE SÖKER FRU 2021

Lina och Filip blev ett par i Bonde söker fru 2021, men kärleken varade inte för evigt och i sista avsnittet visade det sig att Filip och Ellinor var ett par istället.
Efter det fann Lina kärleken på nytt men nu kan hon berätta att den kärlekssagan är slut.
Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”
1:15

Efter reklamen: Bonde-Matthew om känslorna för Frida: ”Jag gillade henne”

(1:15)

Slå på ljud

Förra årets säsong av Bonde söker fru kantades som vanligt av starka känslor så som både lycka och besvikelse.

En av dem som sökte kärleken i programmet var brevskrivaren Lina Larsson, 29. Hon skickade in ett brev till bonden Filip Nilsson, 29, i hopp om att få lära känna honom, och visst blev det så. Det slutade med att han valde henne i slutvalet och de dejtade i några veckor.

Men efter ett tag insåg de att de är bättre som vänner och Filip tog då upp kontakten med Ellinor Eke Göransson, 29. I slutvalet stod det nämligen mellan Lina och Ellinor så själva valet i sig var tufft för Filip redan då.

Bonde-Linas nya pojkvän efter uppbrottet från Filip

Det slutade med att Filip och Ellinor var ett par i flera månader men även mellan dem varade inte kärleken för evigt och de gjorde slut. Vid den här tidpunkten hade Lina å sin sida funnit kärleken på nytt!

Mannen som fångat Linas hjärta var ingen mindre än en kille från Halmstad.

– Jag trivs väldigt bra i hans närhet, han är jordnära, ödmjuk och samtidigt glad och busig det gillar jag. Smart också som rackarns, vi kan bolla allt mellan himmel och jord! Än så länge ett kap, tur att jag hann före någon annan, sa hon då till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bonde-Lina om kärlekskraschen med pojkvännen

Men nu kan Lina berätta att kärleken är över.

– Nej, det tog slut i somras. Han är egentligen en jättefin kille, jag tror aldrig jag träffat en snällare och mer omtänksam man. Men distansen funkade inte och han är väldigt väldigt hemmakär. Han bor i Halmstad och jag bor ju här i Eskilstuna, förklarar Lina för Hänt och fortsätter:

– Vi hade ett förhållande i ganska många månader där vi pendlade och det är ju hur tufft som helst. Så då gick det inte.

Med andra ord var det distansen som satte käppar i hjulet och idag är ex-paret goda vänner.

– Det var ett gemensamt beslut och vi är fortfarande goda vänner. Så skulle jag åka ner skulle jag absolut hälsa på och säga hej, liksom ta en kaffe. Men inget mer än så, säger Lina till Hänt och fortsätter:

– Jag kände inte för att flytta till Halmstad, att lämna det jag har här, nej. Jag har precis tagit upp ett jättestort intresse igen: dansen. Så nu är det min nya stora kärlek igen.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN