LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellinor Eke-Göransson tillbaka i Bonde söker fru – efter uppbrottet från Filip

01 mar, 2023 
Ellinor Eke-Göransson
Ellinor Eke-Göransson träffade Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021.
Nu står det klart att hon återvänder till programmet.
”Jag kommer att bege mig utomlands även senare i år för att jobba med dessa härliga bönder i Bonde söker fru – jorden runt”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Ellinor Eke-Göransson träffade Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. Men när det var dags för slutval var det däremot inte Ellinor som Filip valde att fortsätta dejta. Istället valde han Lina Larsson.

I det sista avsnittet berättade Filip däremot att han och Linda brutit upp och att han istället blivit tillsammans med Ellinor. Men i maj 2022 kom beskedet om att bonde-paret valt att göra slut. På Instagram berättade Ellinor om uppbrottet.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana”, skrev hon i inlägget.

Ellinor Eke-Göransson gör comeback till Bonde söker fru

Nu står det klart att Ellinor kommer tillbaka till Bonde söker fru-programmet.

Annons

”Då var det spikat. Jag kommer att bege mig utomlands även senare i år för att jobba med dessa härliga bönder i Bonde söker fru – jorden runt. Glöm inte att söka om någon verkar intressant”, skriver hon på en Instagram story.

Ellinors Instagram
Foto: Instagram

Denna gång kommer Ellinor däremot inte att vara framför kameran utan arbeta bakom. Hon kommer därav arbeta med flera av personerna som arbetade med säsongen som hon själv medverkade i.

”Det var hon som ställde alla frågor till mig och fick mig att känna mig trygg och bekväm med att prata känslor framför kamerorna. Precis så som jag själv försöker jobba nu när jag har samma som”, skriver Ellinor om en av sina nya kollegor.

Stora lyckan över karriärbeslutet: ”Tacksam”

Tv-produktionen är däremot inte den första som Ellinor arbetar med. Hon begav sig nämligen utomlands redan förra året då hon har arbetat med inspelningarna av Robinson.

På Instagram delade Ellinor med sig utav massvis av bilder från paradisön hon befann sig på.

”Jag är så glad och tacksam över mina nya fina kollegor som får mig att le och skratta varenda dag. Att få lite distans och försöka tänka på annat för ett tag har gjort mig väldigt gott”, skrev hon efter inspelningsperioden.

FOTO: TV4

Annons