Bonde söker fru-Lina Larsson lämnar hemmet för hemlig resa

LINA LARSSON

Lina blev vald av Filip i Bonde söker fru 2021, men efter inspelningarna ångrade han sig och tog istället upp kontakten med Ellinor.
Nu väljer Lina att ge sig av på okänd destination ett tag – vilket får följarna att fråga vad som egentligen är på gång.
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopet
Slå på ljud

I årets säsong av Bonde söker fru fick vi följa fyra olika bönder på deras bondgårdar runt om i Sverige.

På gården i Strömsholm befann sig spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, och i våras när han fick se alla breven blev han minst sagt chockad. Filip hade absolut inte räknat med att få så många brev från så många fantastiska tjejer.

Efter många tuffa val var det till slut Lina Larsson, 27, och Ellinor-Eke Göransson, 28, som blev de två tjejerna som stod kvar i slutet. I slutvalet valde Filip att fortsätta dejta Lina och avskedet från Ellinor blev riktigt känslosamt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför gjorde Bonde-Filip och Lina slut

Lina och Filip åkte iväg på sin dejt-resa, precis enligt planen, och var ett par i några veckor. Men efter en tid valde de att ta ett gemensamt beslut och göra slut, även om Lina beskriver det som att det till en början var hennes beslut.

– Jag är ju kanske den som tar initiativ och prata om vad som inte går bra. Så jag tycker ändå att jag gjorde några upprepade försök till att prata om känslor och vad som inte kändes hundra. Det var ett gemensamt beslut, men det var jag som lämnade, eftersom jag tog upp det, har Lina sagt till Hänt.

Sedan dess har mycket hänt för Lina, bland annat har hon fått reda på att Filip och Ellinor blivit ett par – något som Lina hade på känn. Lina har tidigare berättat om hur hennes känslor för Filip är idag.

”Ibland går man en väg som man tror är den rätta, men hjärtat gör som det vill och man måste låta det få känna i lugn och ro också. Det gav ett svar och det viktigaste är att vi som är inblandade mår bra i slutändan på våra håll och finner vår rätta stig. Det var en mycket fin upplevelse med så härliga människor från första till sista dag, ett underbart stöttande team, (wow vilka människor bakom allt detta!) och en fantastisk sommar med mycket glädje som jag nu lämnar bakom mig. Jag önskar nu all lycka till det nuvarande kärleksparet och är jätteglad för deras skull!”, skrev hon på Instagram.

Lina Larssons mystiska resa – efter Bonde söker fru

På det privata planet har det alltså hänt mycket för Lina sedan inspelningarna av Bonde söker fru tog slut.

Bland annat har hon renoverat klart sitt hus, något som uppmärksammats i Eskilstunakuriren. Även på Instagram har följarna fått ta del av hennes husbygge som nu står klart, nästan två år senare.

Men nu lämnar Lina huset till några vänner som ska ta hand om det under en tid framöver. Lina har nämligen gett sig av på en resa tillsammans med hunden Cava. Nu undrar följarna vad det är som sker.

”Är du i bohuslän?”, skriver en person.

”Blir det en trip till Gotland kanske?”, skriver en annan.

”Vart bär det av då?”, undrar en tredje.

I ett meddelande till Hänt förklarar Lina att destinationen än så länge är hemlig.

lina larsson

Lina visar upp en ledtråd från resan.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Så lever Lotta Engbergs ex Anders idag – oväntade karriärsbytet

LÄS OCKSÅ: Mirka om ekonomiska krisen – ryter ifrån mot kritiken

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN