Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bonde-Leonoras kärlekskrav inför comebacken i TV4: "Vill klargöra tidigt"

28 maj, 2018 
Lina Arvidsson
Leonora Vilhelmsson gör comeback i Bonde söker fru 2018. Nu berättar hon om kärlekskravet som om inte kan tänka sig att kompromissa med.
Annons

Programledaren för TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru, Linda Lindorff, 46, avslöjade i förra veckan att Leonora Vilhelmsson, 41, ska göra comeback i årets omgång av programmet.

Leonora Vilhelmsson medverkade i Bonde söker fru förra året – men bara i två avsnitt. Hon hittade nämligen omgående kärleken i Louise Eriksson. Hon och Leonora Vilhelmsson blev störtkära, Leonora hoppade av Bonde söker fru och paret förlovade sig snart.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men kärleken höll inte och paret gjorde slut.

Men nu söker Leonora Vilhelmsson revansch och fortsätter leta efter den rätta i TV4.

På sin blogg har nu Leonora Vilhelmsson berättat om varför hon väljer att vara med i Bonde söker fru igen.

Jag är tillbaka på ruta ett. Jag bor i Jockarp på min gård med min dotter. Möjligheterna är små att det skulle komma en prinsessa förbi ridandes på en vacker sagolik vit häst och fråga om min hand“, skriver hon i ett inlägg.

Annons

I byn, som ligger utanför Sölvesborg, bor Leonora med sin 7-åriga dotter Mollie. Hon fortsätter blogginlägget med att beskriva ett krav som hon inte tänker rucka på.

Även att med detta också klargöra tidigt att jag inte är flyttbar är en viktig spelare i min medverkan i programmet. Jag visar upp vad jag kan erbjuda och om det passar in hos en annan tjej så skriver hon ett brev. Om inte så låter hon bli. Det är enkelt på nått vis. Jag gillar enkelt.

Leonora Vilhelmsson skriver också att hon blivit anklagad för att vara med i Bonde söker fru för att hon är “mediakåt”, något som gör henne ledsen.

Jag kan med enkelhet dementera just det påståendet genom att be dessa tyckande personer att titta tillbaka ett år, där har man svaret. Jag fann vad jag trodde var rätt i en kvinna och med det hoppade jag av tåget. Skulle jag varit mediakåt så hade jag förmodligen fullföljt inspelningen och med det inte varit sann varken mot tv tittarna eller mej själv. Så snälla om det skulle svepa förbi en tanke hos någon om att jag är medikåt, så håll den gärna för er själva och funderar på vad jag gjort som skulle tolkas som mediakåt“, skriver hon och fortsätter:

Det jag söker är kärleken och jag tror på den och jag tror på att detta är rätt väg för mej att finna den.

Här är alla deltagare i Bonde söker fru 2018:

FOTO: IBL

Annons