Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson i otäck olycka – veckor innan inspelningen

Leonora Vilhelmsson gör comeback i årets Bonde söker fru. Nu berättar tv-profilen om att hon varit med om en olycka som resulterade i benbrott.

Bonde söker fru-profilen Leonora Vilhelmsson fortsätter söka kärleken. I höst dyker hon återigen upp i TV4-programmet Bonde söker fru.

Hon har själv skrivit om saken på sin blogg.

Beslutet är fattat och jag kommer göra det allra bästa av situationen, jag har bara en chans att leva och jag tänker ta den chansen. Vad som än händer i framtiden så kommer jag växa, jag kommer lära mej och jag kommer att leva. Det är sån jag är.”

Förra året blev Leonora Vilhelmsson en av de största profilerna i TV4-programmet efter att hon hoppat av Bonde Söker Fru. Utan programmets vetskap träffade hon på egen hand en av brevskrivarna och föll för henne.

Kärleken tog dock slut och nu väntas hon återvända till inspelningarna som ska börja alldeles strax. Men nu berättar Leonora Vilhelmsson för Hänt att hon råkat ut för en olycka och att hon brutit en arm, lagom till inspelningarna förväntas dra igång.

– En bruten arm annars är jag på topp, skriver hon i ett mejl till Hänt.

Hon fortsätter:

– Jag testade skateboard och ja det var visst inte min grej det där, men nu vet jag det.

Hon berättar att hon lyckligtvis inte behövde bli gipsad. Inte heller kommer hennes skada att påverka inspelningen av Bonde söker fru eller arbetet på hennes gård.

– Nä det påverkar inte mitt liv speciellt mycket, jag är anpassningsbar, skriver hon.

Det var igår som nyheten om att Leonora Vilhelmsson gör comeback i Bonde söker fru. Programledaren Linda Lindorff gav beskedet på sin blogg.

Leonora är innerlig, passionerad, positiv och stark. Lite naiv ibland när det kommer till kärlek men det tycket jag ändå är ett tecken på romantik. Leonora längtar, hon drömmer, hon vill så otroligt gärna hitta den rätta”, skriver Linda Lindorff.

Hon fortsätter:

Hon hoppade av förra året för att hon trodde hon funnit sitt livs kärlek – men bara ett halvår senare var hon singel igen. Än en gång, hon ångrar inte att hon lät sig svepas med och bli kär, men faktum kvarstår – det blev inte rätt. Nu får hon chansen igen.”

Linda Lindorff och TV4 har redan hittat de åtta bönder som ska vara med i årets omgång av Bonde söker fru. Hur Leonora Vilhelmssons medverkan ska se ut vill Linda inte avslöja ännu.

Jag kan inte avslöja än varför hon är med när vi ju egentligen redan har våra åtta bönder klara men hon ska vara med – och den här gången hela vägen. Leonora är årets revanschbonde och nu ska jag göra allt jag kan för att även hon ska hitta kärleken. Den stora kärleken”, skriver hon.

Här är alla bönder i Bonde söker fru 2018

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdermarsvik

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Leonora Vilhelmsson tillbaka i Bonde söker fru – berättar om revanschen

LÄS OCKSÅ: Chocken under inspelning av Bonde söker fru – Linda Lindorff i förlossningsdrama: ”Skakade”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!