Bonde-Evelinas liv utan Backis – avslöjar lyckan efter flytten

Evelina och Mikael

Mikael ”Backis” Backstulid och Evelina flyttade ihop efter fjolårets Bonde söker fru.
Men nu har hon flyttat från gården.
Så lever hon sitt liv idag – utan Backis.

Mikael ”Backis” Backstulid, 37, blev snabbt en av favoritbönderna i fjolårets Bonde söker fru. Och att han tog mod till sig att söka till det så omåttligt populära programmet var minst sagt tur.

Han fann nämligen hans stora kärlek i Evelina, 34, under sommarens inspelningar på gården. Det var just Evelina som stod sist kvar när slutvalet hade gjorts och efter att alla kameror var nedpackade flyttade hon in på gården tillsammans med Backis.

Sedan dess har mycket hänt. På parets första årsdag gick Backis ned på knä och friade till sin kära Evelina och svaret blev ett rungande ”ja!”.

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, skriver Evelina på sin Instagram när hon berättar om den stora nyheten.

Men ytterligare ett stort besked har landat när det kommer till det förälskade bonde-paret. Evelina har nämligen flyttat ifrån gården.

Därför flyttar Evelina från gården

Det var när Hänt besökte paret på deras gård i somras som de berättade att de nu kommer att bli särbos. Detta beror på att Evelina ska börja studera på annan ort.

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa då Evelina.

Och nu har alltså flyttlasset gått för Evelinas del.

Så ser Evelinas nya liv ut – utan Backis

På Evelinas Instagram berättar hon om sin nya vardag som innebär lite mer studier och lite mindre Backis. Nyligen uppdaterade hon sina följare om vad hon får göra på hovslagarutbildningen.

Haft vår första svetslektion nu på förmiddagen.” skriver hon under en bild som visar ihopsvetsade hästskor.

Hon visar också upp stora blåsor som hon fått på sin hand efter tre veckor full av studier.

Tredje veckan på utbildningen har gått. Så himla kul och mycket nytt. Nu är både kropp och knopp slut.

Så roligt att Evelina verkar trivas så bra på sin nya utbildningen!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN