Bonde-Evelina flyttar från gården – blir särbo med Backis

Bonde söker fru

Bonde söker fru–paret Backis och Evelina har fattat ett beslut för relationen.
Nu har dagen kommit då Evelina flyttat ifrån gården som paret tidigare bodde på tillsammans.
”Vilsna höns på grönbete”, skriver hon på Instagram.
Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"
0:44

Efter reklamen: Backis och Evelinas önskan om att bilda familj: "Hoppas"

(0:44)

Slå på ljud

Mikael ”Backis” Backstulid, 37, sökte kärleken i Bonde söker fru 2021 och tur var väl det för i programmet träffade han kvinnan i hans liv. Backis och brevskrivaren Evelina, 34, föll pladask för varandra och när slutvalet var gjort och kamerorna slocknat flyttade Evelina in på gården.

Backis och Evelinas förlovning – 1 år efter inspelningen

I mitten av sommaren firade turturduvorna sin första årsdag och dagen till ära gick Backis ner på knä och friade.

Igår gick Han ner på knä, jag svarade ja. Han är bulten och jag muttern. Detta har jag inte ens vågat drömma om och nu blev det på riktigt, på vår årsdag, på det fina slottet där vi träffades första gången. Jag älskar dig Mikael. 2022-07-09”, skriver Evelina på sin Instagram när hon berättar om den stora nyheten.

Även om kärleken fullkomligt blomstrar på gården så har hösten inneburit stora förändringar för relationen. När Hänt besökte Backis och Evelina i somras berättade de nämligen att de skulle bli särbos. Detta på grund av att Evelina beslutat sig för att börja studera i en annan stad än där paret bor.

– Jag har kommit in på hovslagarutbildningen till hösten, så det blir också en omställning i vår relation. Jag ska väl bo i alla fall första terminen, där nere vid skolan. Och det ska bli jättekul, jag är jättetaggad, sa då Evelina.

Nya livet som särbos efter beslutet – Evelina har börjat studera

Skolan som Evelina studerar på ligger i Skara som ligger ungefär tre timmar bort från gården där Backis fortsatt lever.

Nu står det klart att flyttlasset har gått. På Instagram visar Evelina upp de första bilderna från sin nya lägenhet. I inlägget berättar Evelina om en av de första utmaningarna under utbildningen – nämligen att få ihop lådan där verktygen ska ligga.

”Min allra första låda är monterad och klar! Förra veckan kom det försäljare till skolan och vi i klassen var som vilsna höns på grönbete. Det var ännu en ny djungeln för mig”, skriver hon på Instagram.

Att Evelinas utbildning är igång innebär nu att Evelina och Backis lever som särbos. I ett inlägg som Backis delat skriver han om kärleken för Evelina, va på hon svarat med en känslosam kommentar.

”Älskar dig. Längtar tills vi ses imorgon”, skriver Evelina till Backis på Instagram.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN