Bonde-Ellinor och Filip klipper helt – bara dagar efter uppbrottet

ELLINOR, FILIP, BONDE SÖKER FRU 2021

Bonde-paret Ellinor och Filip har gjort slut. Nu har Ellinor gjort ett drag som starkt markerar uppbrottet från ex-pojkvännen.
1:07

Efter reklamen: Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

(1:07)

Slå på ljud

Ellinor Eke-Göransson, 28, fann kärleken i bonden Filip Nilsson, 28, i Bonde söker fru 2021. Under slutvalet blev hon dock inte vald, utan istället blev den andra brevskrivaren Lina Larsson, 28, den som fick åka på en resa med Filip. De två dejtade ett tag men efter ett tag märkte de att de är bättre som vänner.

I det sista avsnittet fick vi veta att Lina och Filip gått skilda vägar, men att Filip istället hade tagit upp kontakten med Ellinor! Hon hade då tackat ja till att försöka igen och i vintras flyttade hon in på gården tillsammans med Filip.

Lina har gått vidare efter uppbrottet från Filip och idag är hon i ett nytt förhållande.

”Jo men det stämmer att jag har någon som hjärtat klappar extra för”, bekräftade Lina för Hänt.

Kristian Luuk helt oigenkännlig – så ser han ut nu

Tittarnas sorg efter Filips beslut med Ellinor

Bonde söker fru-tittarna blev otroligt glada när de fick se att Filip hade funnit kärleken i Ellinor. Det var nämligen många som hade teorier om att de såg redan när Filip valde Lina att han ångrade sitt val.

”Hoppades verkligen på att det skulle bli Ni två. Du är så fantastiskt fin, vacker och klok. Så trist att det slutade så här. Han kommer att ångra sig, tror jag. Önskar dig nu allt gott och du är värd det bästa”, skrev en person.

”Tyckte ni passade så bra ihop. Blev så ledsen och chockad när han inte valde dig. Önskar dig all glädje och lycka och kärlek i framtiden!”, skrev en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ellinors markering efter uppbrottet från Filip

Så när det stod klart att Filip valde Ellinor trots allt så var det total eufori bland tittarna. Men nu kom nästa bakslag. Filip och Ellinor har gjort slut.

”För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par.”, skrev Ellinor och fortsatte:

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”

Sedan dess har det varit tyst från ex-paret och ingen av dem har velat prata mer om den exakta anledningen till uppbrottet. Men nu kommer Ellinor med en markering som visar att hon verkligen tar avstånd från Filip.

Hon har nämligen valt att avfölja honom på Instagram. Även Filip har tagit bort Ellinor på plattformen.

Hör Filip berätta om ovanliga händelsen i Robinson: ”Jetskis och fotomodeller ”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!