LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Ellinors känga till Filip – efter infekterade kärleksdramat

10 jul, 2024 
Elvira Reer
ellinor och filip
Ellinor Eke Göransson är klar för Bonde söker fru – Andra sommaren.
I en video inför programmet passar hon på att skicka en syrlig pik till sitt ex Filip.
Annons
Nina Gunkes nya hälsobesked – berättar om planen för boendesituationenBrand logo
Nina Gunkes nya hälsobesked – berättar om planen för boendesituationen

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Brevskrivaren Ellinor Eke Göransson, 31, mötte bonden Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021 och var kvar väldigt länge, men det hela slutade i hjärtkross. Filip valde nämligen en annan brevskrivare, Lina.

Men sedan fick tittarna ännu en chock i Bonde söker fru – vad hände sen? Då kom nämligen Ellinor gående med en skottkärra på Filips gård. Tittarna blev fullkomligt överlyckliga då de verkligen tyckte att Ellinor och Filip var så fina tillsammans!

Trots att allt verkade så bra tog kärlekssagan snabbt slut. Bara några månader senare kom det förfärliga beskedet: Filip hade krossat Ellinors hjärta och de gick skilda vägar.

Ellinor Eke Göransson klar för Bonde söker fru

Varje år får vi tittare följa kärleksletande bönder i Bonde söker fru. Men snart kommer vi att få ta del av ett nytt koncept: Bonde söker fru – Andra sommaren. Det nya programmet ger tidigare deltagare från Bonde söker fru en andra möjlighet att hitta kärleken.

Annons

Bönderna som ställer upp i Andra sommaren är Sigrid Bergåkra, Dino Choreftis, Sven-Arne Eriksson, Per Solberg och sen också Ellinor, som faktiskt inte alls är bonde, utan journalist. Något som överraskade många av de trogna fansen.

”Vi är fortfarande många som undrar vad du är för en bonde? För de är ju ändå de programmet är ämnat för.. Singel-bönder som letar efter kärleken.”, skrev en person på Ellinors Instagram-konto när nyheten kom ut.

Men Ellinor hade svar på tal.

”Hej! Jag förstår att ni undrar. Detta är inte vanliga Bonde, det är till för deltagare som ska få en andra chans. Jag är ingen bonde men med min bakgrund ser jag mig själv som en lantis och har planer på att bo på landet snart igen. Det, tillsammans med att så många önskar att jag hittar kärleken gör att TV4 har valt att ha med mig! Hoppas det låter lite mer logiskt nu. Kram”, skrev Bonde-Ellinor.

Bonde söker fru – andra sommaren har premiär på TV4 Play och TV4 under våren 2025.

Annons

"Söker någon som ser mig som ett förstahandsval"

Nu har de första klippen på deltagarna släppts, och på Bonde söker frus Instagram kan vi följa med i böndernas förväntningar inför den kommande säsongen – och Ellinor delar såklart med sig av sina tankar och önskningar på personen hon ska träffa nu när hon har fått en andra chans.

– Den här gången söker jag någon som ser mig som ett förstahandsval, börjar Ellinor med att säga och skrattar:

– Någon som uppskattar mina sidor, som inte vill ändra på mig. Någon som är trygg i sig själv, självständig, precis som jag och någon som tar livet lite med en klackspark, tillägger hon sedan.

Förmodligen är detta en pik till Filip, som valde att höra av sig till Ellinor efter att det tog slut mellan honom och Lina.

FOTO: TV4

Annons