LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här syns Bonde söker fru-Ellinor med välkända TV4-profilen

25 sep, 2023 
Frida Eklöf
Bonde söker fru-Ellinor Eke Göransson
Ellinor Eke Göransson fann kärleken i Bonde söker fru 2021.
Men för drygt ett år sedan tog det slut mellan henne och bonden Filip Nilsson.
Nu syns Ellinor tillsammans med den välkända TV4-profilen Anders Lundin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Efter nedskärningarna – Alexander Kronlund om Idols framtidBrand logo
Efter nedskärningarna – Alexander Kronlund om Idols framtid

I Bonde söker fru 2021 fick vi följa bonden Filip Nilsson, 29, på hans resa till kärleken. Hans slutgiltiga val hamnade då på Lina Larsson, 29, men efter några veckors dejtande kom de två fram till att det var bättre att fortsätta som vänner.

Filip hörde då av sig till sin andra brevskrivare Ellinor Eke Göransson, 29, som blev bortvald i slutvalet. Han undrade om hon ville ge honom en andra chans och till tittarnas glädje valde hon att tacka ja till Filips förslag och de två blev ett par.

Efter det att Filip och Ellinor blev ett par hände det mycket i deras liv. Ellinor flyttade kort därpå in på Filips går och de träffade varandras familjer och firade högtider tillsammans. Men för drygt ett år sedan kom det dystra beskedet, att de valt att gå skilda vägar.

Bonde söker fru-Ellinor syns tillsammans med välkända TV4-profilen

Uppbrottet tog hårt på Ellinor och sedan dess har hon återhämtat sig genom att fokusera på jobb. Hon har bland annat vågat kapa trossarna och tacka ja till utlandsjobb och funnits med bakom kulisserna när de senaste säsongerna av Robinson har spelats in.

Annons

För tillfället befinner sig Ellinor på inspelningen av den nya säsongen av Robinson och på Instagram uppdaterar hon gladeligen sina följare med bilder och videos från inspelningen.

Det var i fredags som hon syntes tillsammans med den välkända TV4-profilen Anders Lundin, 65, som även är programledare för Robinson. Det var på Instagram i fredags som Ellinor lade upp en story på sin Instagram där Anders syns sittandes på en pall med en gitarr vilandes i knäet.

”Anders Lundin står även för kvällsunderhållningen här borta”, skriver Ellinor i sin story.

Anders Lundin
Ellinors story på Anders Lundin.

Bonde-Ellinors nya kärleksbesked – 1 år efter uppbrottet

På sociala medier delar Ellinor gärna med sig av vad som händer i hennes liv. Men en fråga som många fortfarande undrar över är hur det står till med kärleken – eftersom hon varit tyst om det sedan uppbrottet från Filip.

Annons

”Jaha hörreni, den stora frågan som alla undrar. Jag är fortfarande singel så det vet ni nu.”, skriver Ellinor och fortsätter:

”Vissa dagar är jag optimistisk om att han finns där ute någonstans, andra dagar känns det kanske lite hopplöst. Men jag har inte gett upp hoppet. När den rätta väl står där framför mig kommer jag att vara redo, det vet jag. Han har bara inte dykt upp än.”

Det återstår alltså att se huruvida Ellinor funnit någon ny kärlek på senaste!

FOTO: Instagram, TV4 Play

Annons