bonde söker fru 2021

Bonde söker fru-Ellinor om kärleken – berättar 1 år efter uppbrottet

BONDE SÖKER FRU, ELLINOR, FILIP

Ellinor Eke Göransson fann kärleken i bonden Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. Men för ungefär ett år sedan gick de två skilda vägar.
Nu kommer Ellinor med ett nytt kärleksbesked!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Matthew Haggerty- Redflags
0:35

Efter reklamen: Matthew Haggerty- Redflags

(0:35)

Slå på ljud

I Bonde söker fru 2021 fick vi följa bonden Filip Nilsson, 29, på hans resa till kärleken. Hans slutgiltiga val hamnade då på Lina Larsson, 29, men efter några veckors dejtande kom de två fram till att det är bättre att fortsätta som vänner.

Filip hörde då av sig till sin andra brevskrivare Ellinor Eke Göransson, 29, som blev bortvald i slutvalet. Han undrade om hon ville ge honom en andra chans och till tittarnas glädje valde hon att tacka ja till Filips förslag och de två blev ett par.

Efter det hände mycket. Ellinor flyttade in på Filips gård och de fick träffa varandras familjer och de firade högtider tillsammans. Men för snart ett år sedan kom beskedet; Filip och Ellinor har gjort slut.

Bonde-Ellinors nya kärleksbesked – 1 år efter uppbrottet

Uppbrottet tog hårt på Ellinor och sedan dess har hon fokuserat på mycket på jobb. Hon har bland annat tackat ja till utlandsjobb och funnits med bakom kulisserna när de senaste säsongerna av Robinson har spelats in.

På sociala medier delar Ellinor gärna med sig av vad som händer i hennes liv. Men en fråga som många fortfarande undrar över är hur det står till med kärleken – eftersom hon varit tyst om det sedan uppbrottet från Filip.

I en ny story på Instagram väljer hon nu att bryta tystnaden.

”Jaha hörreni, den stora frågan som alla undrar. Jag är fortfarande singel så det vet ni nu.”, skriver Ellinor och fortsätter:

”Vissa dagar är jag optimistisk om att han finns där ute någonstans, andra dagar känns det kanske lite hopplöst. Men jag har inte gett upp hoppet. När den rätta väl står där framför mig kommer jag att vara redo, det vet jag. Han har bara inte dykt upp än.”

Ellinors sorg efter uppbrottet från Filip

När Ellinor och Filip gjorde slut berättade hon om känslorna och sorgen över att kärleken hade tagit slut.

”Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana. Jag kommer aldrig ångra att jag vågade ge hela mitt hjärta till något jag trodde skulle vara för alltid. Jag lämnade mitt liv för att satsa allt på kärleken, även om det ännu en gång lämnat mitt hjärta i tusen bitar.”

”Jag vet att jag kommer hitta tillbaka till mitt starka jag igen, men i framtiden vara mer rädd om mitt hjärta och framför allt kommer jag aldrig glömma vad jag är värd.”, skrev Ellinor och fortsatte:

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN