LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellinor är klar för Bonde söker fru – är inte bonde: ”Många som undrar”

19 jun, 2024 
Brevskrivaren Ellinor Eke Göransson fann kärleken i bonden Filip i Bonde söker fru 2021. Men kärlekssagan höll inte för evigt.
Nu är Ellinor klar för Bonde söker fru – Andra sommaren – trots att hon inte är en bonde.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Ellinor Eke Göransson, 30, gjorde succé i Bonde söker fru 2021 då hon sökte kärleken i Filip Nilsson, 30. Deras kärlekssaga började dock med ett bakslag; Filip valde brevskrivaren Lina i sitt slutval istället för Ellinor.

Men saker och ting skulle komma att ändras och i Bonde söker fru – vad hände sen? kom Ellinor gående med en skottkärra på Filips gård. Tittarna blev fullkomligt överlyckliga då de verkligen tyckte att Ellinor och Filip var så fina tillsammans!

Efter det flyttade Ellinor in på Filips gård men bara några månader senare kom det förfärliga beskedet: Filip hade krossat Ellinors hjärta och de gick skilda vägar.

Ellinor Eke Göransson klar för Bonde söker fru

Varje år får vi tittare se kärlekstörstande bönder i Bonde söker fru men inför nästa år kommer vi även få njuta av ett nytt koncept. Det nya programmet heter Bonde söker fru – Andra sommaren och är till för bönder som redan sökt kärleken en gång men inte hittat den.

Annons

Bönderna som ställer upp i Andra sommaren är Sigrid Bergåkra, Dino Choreftis, Sven-Arne Eriksson, Per Solberg och som sagt Ellinor.

Det som Sigrid, Dino, Sven-Arne och Per har gemensamt är att de är bönder. Därför har många undrat hur det egentligen kommer sig att Ellinor får vara med i programmet.

Ellinor är nämligen journalist och bor i en lägenhet. Såhär beskriver TV4 henne:

”Ellinor Eke Göransson, 30 år, journalist, Linköping”

Bonde-Ellinor ger svar på tal – därför får hon vara med i programmet

Ellinor är alltså klar för Bonde söker fru trots att hon inte är bonde. Att Ellinor inte är bonde men får vara med i programmet är nu något som diskuteras på sociala medier.

”Vi är fortfarande många som undrar vad du är för en bonde? För de är ju ändå de programmet är ämnat för.. Singel-bönder som letar efter kärleken.”, skriver en person på Ellinors Instagram-konto.

”Undrar vad hon är för bonde..”, skriver en annan.

Annons

Och nu väljer Ellinor att reda ut alla frågetecken!

”Hej! Jag förstår att ni undrar. Detta är inte vanliga Bonde, det är till för deltagare som ska få en andra chans. Jag är ingen bonde men med min bakgrund ser jag mig själv som en lantis och har planer på att bo på landet snart igen. Det, tillsammans med att så många önskar att jag hittar kärleken gör att TV4 har valt att ha med mig! Hoppas det låter lite mer logiskt nu. Kram”, skriver Bonde-Ellinor.

BONDE-ELLINOR
Ellinor är klar för Bonde söker fru – Andra sommarenFOTO: TV4

Hänt har sökt TV4 och Ellinor för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons