LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Ellinor ryter ifrån på skarpen – efter alla frågor om Filip

13 apr, 2024 
Ellinor och Filip fann varandra i Bonde söker fru 2021, innan de valde att gå skilda vägar. Nu ryter Ellinor ifrån efter en fråga om den tidigare relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Ellinor Eke Göransson, 30, och Filip Nilsson blev ett par efter Bonde söker fru 2021. Men vägen till kärlek var inte helt spikrak för deras del.

I slutvalet så blev det nämligen brevskrivaren Lina Larsson som Filip valde att fortsätta dejta. Men efter några veckor insåg de att kärleken inte riktigt fanns där och de valde att gå skilda vägar. Då tog Filip istället upp kontakten med Ellinor och hon tackade ja till att ge honom en andra chans.

När tittarna sedan fick se paret ihop under TV4:s återbesök på gården blev responsen stor. Tittarna var lyriska och många tyckte att Ellinor och Filip var som gjorda för varandra.

Uppbrottet mellan Bonde-Ellinor och Filip

Det kom därmed som en chock för många, när paret några månader senare gick ut med att de hade gjort slut.

Annons

”Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana”, skrev Ellinor då på Instagram och fortsatte:

”Detta är något jag aldrig trodde jag skulle behöva skriva och är fortfarande i chock, så jag ber er respektera att jag inte kommer svara på några fler frågor kring det här. Tack”

Sedan dess har Ellinor sadlat om och bland annat jobbat som en del av produktionen i realityprogrammet Robinson.

Bonde-Ellinors svar efter frågan om Filip: ”Jag är ledsen”

Men trots uppbrottet är nyfikenheten fortfarande stor kring vad som egentligen hände mellan Ellinor och Filip. Nyligen fick Ellinor en fråga på sin Instagram som hon valde att lyfta.

”Varför tog det slut mellan dig och Filip? Kan inte släppa det”, skrev en följare då.

Varav Ellinor svarade:

”Jag har släppt det, jag är ledsen men det är dags för alla er att göra det också. Ingen mening att gå in på detaljer så här lång tid efter känner jag... Jag har läkt och blivit starkare igen, det är det viktigaste för mig”

FOTO: TV4Play

Annons