LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Jens visar upp bilden med Ellinor – sorgen efter programmet

05 jan, 2024 
Jens och Ellinor
Jens Lundin fick sitt hjärta krossat i Bonde söker fru 2023.
Nu har han delat med sig av några ord om tiden efter inspelningarna samt visar upp ett tillfälle då han umgicks med Ellinor Eke Göransson.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Jens Lundin, 27, är en av bönderna vi har fått följa i Bonde söker fru 2023. Det stormade rejält på Jens gård under programmets sista veckor. Plötsligt valde brevskrivaren Ida att lämna självmant och i samma veva tog Alexandra in på hotell.

Tillslut var det klart att Alexandra också ville åka hem vilket i sin tur ledde till att Jens skickade hem Sabina. I säsongsavslutningen stod Jens ensam och åkte därför på resedejten med sin bror.

Jens egna ord om Bonde söker fru 2023 – månader efter inspelningen

Det blev alltså ingen kärlek för Jens i programmet, däremot har han berättat att han och Sabina kom att bli goda vänner efter inspelningarna.

Annons

I samband med nyårsafton delade Jens med sig av några tankar gällande Bonde söker fru-inspelningarna och berättade då om hjärtekrossen han kände på grund av upplevelsen.

”En liten återblick av äventyret bonde söker fru 2023. Ett äventyr som var väldigt påfrestande, man öppnar upp sig för hela Sverige i tron på att hitta kärleken men det slutade i detta fall att hjärtat blev krossat. Nu blickar vi framåt emot ett jävla bra 2024 istället. Gott nytt år allihopa!”, skriver Jens i inlägget.

Visar upp bilderna på Ellinor Eke-Göransson – efter dramat i tv-rutan

Bland bilderna är det inte bara fokus på gänget vi har sett framför kameran under säsongen. Jens har även delat bilder på produktionen där bland annat Ellinor Eke-Göransson syns.

Annons

Ellinor medverkade i Bonde söker fru 2021 som brevskrivaren och fann då kärleken i Filip Nilsson, efter att relationen tog slut började hon arbeta med programmet.

FOTO: TV4

Annons