LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bonde-Jens lämnar gården – personen han tillbringade natten med

07 dec, 2023 
Jens
Ida Näslund åkte hem och Alexandra Salonen ville bo på hotell istället för på Jens Lundins gård i Bonde söker fru.
Nu avslöjar Jens vad som hände efter att han valde att åka iväg med bilen – samt vem han tillbringade natten med.
– Jag stack, de försökte ringa mig men jag sket i att svara. Jag var så jävla less, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studionBrand logo
”Jag har aldrig” med Gry Forssell – kysste kändismannen i studion

Jens Lundin, 27, söker efter kärleken i Bonde söker fru 2023. I det senaste avsnittet stormar det rejält på Jens gård då en av brevskrivarna väljer att åka hem självmant.

Efter avhoppet väljer även Alexandra Salonen, 22, att lämna gården då hon känner att hon behöver tid att tänka. Alexandra förklarar då att hon kommer ta in på hotell, detta får Jens att reagera starkt då han börjat få känslor för Alexandra.

Bonde söker fru-Jens lämnade gården – försvann hela nattan

I en intervju med Hänt berättar nu Jens om tankarna kring att Alexandra valde att pausa inspelningen.

Vad var det som hände där?

– Jag har inte en aning överhuvudtaget, jag blev mer förvånad över det än att Ida lämnade kan jag säga, säger Jens.

Annons

Alexandras beslut fick Jens att bryta ihop och tittarna får även se att han valde att ge sig iväg med bilen då även han behövde tid att tänka.

– Man kände väl att man funderade på vad fan man har gjort för fel och lite så. När allt kom upp som en blixt ifrån klar himmel, man fattade ingenting, säger Jens och fortsätter:

– Jag åkte bara iväg och var borta typ hela natten. Jag kom hem sent sent, jag ville bara iväg. Jag blev så jävla less på allting och jag är en sån som tycker om att vara ensam. Det blev för mycket bara, allting, så jag bara drog.

Personen som Jens tillbringade natten med – nu berättar han

Det visar sig att Jens alltså tillbringade stora delar av natten bortifrån gården och under sin biltur åkte han dessutom hem till någon annan.

Annons

– Jag var iväg med bilen och åkte länge. Sen var jag hemma hos en kompis ett tag och snackade med. Det var skönt att få träffa någon annan än produktionen och alla där hemma,

Vad sa produktionen? Vill de helst med och filma?

– De sa inget, jag stack ju bara så jag tror knappt de visste. Jag stack, de försökte ringa mig men jag sket i att svara. Jag var så jävla less så jag stack och hörde inte av mig. Sen kom jag hem mitt i natten.

Kvar på gården var Sabina Sinclair, 29, som glatt tackat ja till att fortsätta dejta Jens.

Vad sa Sabina om att du försvann?

– Hon blev väl förvånad men hon förstod väl mig också att det hade varit för mycket. Det är så jäkla mycket med allting runt omkring, det är väldigt påfrestande för en psykiskt. Med alla synkar, alltihop med att de vill gärna prata om barndom och sånt skit. Mycket som man har förträngt, mycket minnen kommer tillbaka och det blev bara drygt.

FOTO: TV4

Annons