Bonde-Backis visar upp nya familjemedlemmen – stora lyckan

Skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid i grön t-shirt.

Bonde-Backis och Evelina fann kärleken i varandra i tv-programmet Bonde söker fru 2021.
Nu avslöjar populära skogsbonden vad han verkligen känner för den nya tillökningen i familjen.
Läs allt här!
1:9

Efter reklamen: Hör Heidis starka ord till ”Peja” innan hon lämnar gården: ”Inte den jag trodde”

(1:9)

nSkogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 37, fann kärleken i förra årets spännande säsong av Bonde söker fru 2021. Och följarna jublade när Backis tv-resa resulterade i en romans med brevskrivaren Evelina, 34.

Bonde-Backis slutval blev som sagt ett glädjebesked för de trogna fansen, men Evelina var skakis in i det sista.

– Det var riktigt jobbigt! Det var först när allt var över som jag kunde pusta ut. Då kände jag: ”Åh, nu kan jag andas!”, har hon tidigare berättat för Hänt.

Farmen-Niklas om relationen till de andra idag: ”Idiot”

Bonde-Backis och Evelinas kärlekslycka – efter Bonde söker fru 2021

Paret är idag starkare än någonsin! Idag bor de tillsammans på Backis gård utanför Linköping där Evelina tidigare bodde. Beslutet att flytta ihop var enkelt och skedde nästan omgående efter det att tv-kamerorna slocknade.

– Hon trivs som fisken i vattnet ute hos mig. Hon har sagt att hon alltid velat slippa stadens stress och bo med skog inpå knuten. Ute på landet hör du bara sus och dus hela dagarna, det är underbart, sade Backis till Hänt i en tidigare intervju.

På gården bor de dock inte ensamma. Backis är förvisso skogsbonde men har en hel del djur på gården ändå, nämligen katterna Sotis, Nova, Fixy och Ramlösa.

Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”

Bonde-Backis om nya familjemedlemmen – bilden visar lyckan: ”Älskar er”

I samband med att de flyttade ihop flyttade även Evelinas husdjur in. Evelina hade med sig katten Sambo och bulldoggen Ralf till gården. Men vad tycker Mikael egentligen om det?

I ett nytt inlägg på Instagram postar Bonde-Backis nu en bild på sig själv och Evelina. Paret ser ut att njuta av härligt vinterväder ute i skogen. I utkanten av bilden sitter hunden Ralf.

”Älskar er”, skriver Backis intill bilden. Vi noterar att "er" innefattar både Evelina och Ralf, vilket innebär att Backis verkligen har tagit sin kärestas hund till hjärtat.

Huruvida han känner lika starkt för katten Sambo eller inte har vi ingen aning om. Men vi gissar att det ömhetsbevis hela vägen!

LÄS OCKSÅ: Arnolds starka reaktion efter Margaux Dietz och Jacobs återförening

LÄS OCKSÅ: Därför köper Ellen Bergström hus utan pojkvännen Niclas Lij

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!