Bonde-Backis okända relation till Farmen-profilen avslöjad

Bonde-Backis okända relation till Farmen-profilen avslöjad
Exklusivt

Bonde söker fru-profilen Mikael ”Backis” Backstulid och Farmen-profilen Jens Rönnqvist visar upp sin relation på sociala medier allt mer.
Men hur känner de varandra?
Nu berättar Jens för Hänt!
Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre
0:43

Efter reklamen: Här tröstas David av brevskrivarna efter att ha skickat hem alla tre

(0:43)

Slå på ljud

Jens Rönnqvist slog igenom med dunder och brak i Farmen 2020 och gjorde stort avtryck hos svenska folket. Han vann dock inte tävlingen, men slutade på en hedersvärd femteplats.

Sedan sin medverkan har han synts på lite olika plattformar, bland annat på Youtube och Instagram där han fått en stor följarskara. Men visste du att han dessutom har en relation till en av årets bönder i Bonde söker fru? Nämligen Mikael ”Backis” Backstulid. Nu berättar han för Hänt om hur det kommer sig!

Farmen-deltagare tvingas lämna – starka reaktionerna efter dramat

Jens om livet efter Farmen – blev singel och stor tittarfavorit

Jens har i en tidigare intervju med Hänt berättat om tiden efter Farmen och varför det tog slut med flickvännen. Efter sin medverkan blev det dessutom mycket uppståndelse.

– Vi var ihop i fem år och hon är mamman till mitt barn. Det är givetvis tufft, samtidigt känner jag att det är rätt beslut, sa Jens Rönnqvist då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jens i Farmen 2020.

Jens Rönnqvist relation till Backis från Bonde söker fru

Farmen har även inneburit nya kontakter, Jens har bland annat synts umgås med Julia Franzén, Paradise hotel-profilen Jesper Bengtsson och artisten Emil Assergård nyligen.

Men visste du att han också har anknytning till Backis från årets Bonde söker fru? För Hänt berättar han nu hur det kommer sig och det visar sig handla om en ”pingla” från början.

– Ja, det är väl så att jag träffar en pingla här från Umeå sedan en tid tillbaka och hon är ju då såld på Bonde söker fru. Så det blev att jag kollade också och tyckte direkt att Backis verkade så jävla härlig, berättar Jens för Hänt och fortsätter:

– Det är ofta samma folk som filmar Farmen som filmar Bonde söker fru så vi började snacka om vilka som varit där och jobbat och det visade sig att vi hade en del gemensamma vänner från tv-tiden.

De har inte träffats i verkligheten än men har kontakt på telefon, de delar även samma intresse för jakt.

– Vi ringer varandra ibland och kollar läget eller bara snackar lite så där, vi har fått en väldigt härlig kontakt, säger han och avslutar:

– Sedan delar vi tydligen en hel del intressen kring natur och jakt så vi har tänkt ses nu framöver när pandemin lugnar sig.

Även Backis har hyllat sin vän på sociala medier.

Backis instagram

Backis skriver bland annat: ”Tuffare än Rambo, snyggare än Brad Pitt”

FOTO: Instagram

LÄS OCKSÅ: Alexander Kronlund har fått sitt andra barn – avslöjar namnvalet

LÄS OCKSÅ: Levins avslöjande om intima stunderna med Izabella på Farmen 2022

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!