LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför valde Bonde-Anders bort Ann-Kristin mot sin vilja – sjukdomen satte stopp

04 jun, 2024 
Linn Seipel
bonde söker fru jorden runt
Bonde söker fru-Anders avslöjar i en ny intervju med Hänt hur tankarna gick när han valde Charlotte.
– Hon var en tiopoängare, säger han om Ann-Kristin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Bonde söker fru – jorden runt avslutades under måndagskvällen med dunder och brak. Årets säsong har bjudit på minst sagt häpnadsväckande berättelser, och av olika anledningen är ingen av bönderna tillsammans med den valda brevskrivaren.

Bonde-Anders ville välja Ann-Kristin – därför ångrade han sig

När Hänt får fatt i den tredje bonden för året – travexperten Anders Lindqvist, 71, visade det sig att det inte blev något mellan honom och Charlotte Langdahl heller. Och det finns en alldeles särskild anledning till det, berättar han i en ny intervju med Hänt.

Annons

– De där tjejerna var jättetrevliga på alla sätt och vis. Men de kanske inte var tillräckligt travintresserade för mig. Det sprack väl där, att jag var inte tillräckligt noga i mitt urval där, säger Anders.

Som tittare fick man också känslan av att han kanske lutade mer åt Ann-Kristin Östergren, som nu i säsongens sista avsnitt alltså inte blev vald. Men återigen var det travintresset som påverkade hans beslut.

– Jo, det var ju två fantastiskt fina tjejer bägge två, som hade passat mig jättebra båda två. Men det som fällde avgörandet där var väl att Charlotte hade mer hästvana, och Ann-Kristin var allergisk mot hästar lite grann. Så det hade nog inte passat så bra på det sättet, då hade jag behövt ge avkall lite för mycket för min passion. Anders fortsätter:

– Men, hon var en fantastisk kvinna. Hade inte jag varit så fäst vid min sport så... Hon var en tiopoängare.

Bonde-Anders kritik mot programmet: ”Blev nästan som Stockholmssyndromet”

De har dock haft lite kontakt efter programmet, berättar Anders. Det har han faktiskt haft med alla brevskrivarna.

Annons

– Jo, jag har skickat meddelande till allihop som var med i programmet. Jag har erbjudit att de är alltid välkomna till Paris. Nu har ju Anki [Ann-Kristine, reds anm] och Helena skaffat partners och de kommer gärna med sina nya killar och hälsar på.

Hela situationen tycker Anders var svår att hantera. Han är inte helt övertygad om att känslorna i huset blir hundra procent äkta.

– När vi tussades där fyra tjejer och så jag. Det blev nästan som Stockholmssyndromet. Även om jag hade varit bankrånare så hade de tyckt att det var trevligt att umgås.

Brevskrivaren Ann-Kristin berättar om kärleken efter programmet: ”Livet strålar”

Men det går ingen nöd på Anders. Faktum är att han fått flera nyfikna meddelanden sedan sin medverkan.

– Det har kommit hundratals sms och på Messenger.

Från dejtingsugna kvinnor?

– Nej från vänner och bekanta. Men jodå, det har kommit kvinnor som har hört av sig också. Man får väl bearbeta det så småningom, men nu är det en väldigt intensiv period här i travet så jag får ligga lite lågt. Men jag får väl titta i mailkorgen sen och se vad som är intressant.

När Hänt når Ann-Kristin bekräftar hon att Anders tagit kontakt, men att hon funnit kärleken på annat håll. Hon berättar också att hon nog mer alltid gillade Anders som en vän.

”Har inte haft så mycket kontakt med Anders under året som gått, lite på Fb bara. Mitt kärleksliv strålar träffat kärleken igen förra sommaren och livet strålar tillsammans med honom.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO:

Annons