LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här blir Bonde-Anders tillsagd – väljer att lämna efter händelsen

20 maj, 2024 
Maria Broberg
Bonde söker fru – jorden runt är i full gång och en av bönderna som söker kärlek i årets säsong är Anders Lindqvist.
I det senaste avsnittet blir han tillsagd på skarpen av en av tjejerna som han dejtar i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fruBrand logo
Bryter ihop i tårar efter dumpningen – blev lämnad ensam kvar i Bonde söker fru

TV4-programmet Bonde söker fru – jorden runt utgår från tre olika länder. Under seriens gång har vi fått följa med bönderna på sina respektive gårdar i hopp om att de finner kärleken hos någon som de bjudit dit.

Vi får bland andra träffa olivbonden Dino Choreftis, 49, på den grekiska ön Rhodos, vinbonden Christopher Sjöblom, 25, i Napa Valley i Kalifornien, och i Frankrike hittar vi travtränaren Anders Lindqvist, 71.

I det sjunde avsnittet, får vi följa med när samtliga bönder ska göra sina val kring vilka två av de tre tjejer som ska vara kvar på gården, och få fortsätta dejta bönderna.

Men det är något hos Anders som sticker i tjejernas ögon och han blir tillsagd på skarpen för sitt beteende i programmet.

Bonde-Anders ger inte tjejerna sin uppmärksamhet

Det är nämligen så att kvinnorna som Anders dejtar i programmet, Ann-Kristin, Charlotte och Helena, har noterat att han spenderar mycket tid med sin mobiltelefon.

Annons

– Anders, han är ju lite ”busy” med att telefonen ringer i ett och ändå säger han att det är mindre nu, berättar Ann-Kristin.

– Jag känner att Anders ger ju inte sin fulla tid. Man kan sitta mitt i ett samtal och så får man bryta mitt i det, och så pratar han i telefon. Eller så är det paddan, eller så måste han bestämma kusk, eller så ska han bestämma bana eller häst. Så jag känner att han ger oss inte den fulla tiden, påpekar Helena.

När Anders sedan lägger på sitt samtal säger han att han att det får räcka för dagen, och tjejerna skämtar om att de ska satsa pengar på att han talar sanning. Men det är inget som Anders nappar på – troligen är det ett vad som Anders snabbt kommer att förlora.

Helena sätter Anders på plats: ”Kasta den...”

Senare i avsnittet ska Anders göra sitt val om vilka två tjejer som ska stanna kvar på gården i Frankrike. Men när Linda Lindorff frågar om Helena ser en framtid med Anders svarar hon:

Annons

– Nej, jag tror inte det. Anders, du är en jättefin man. Jag kände när vi var på Sundbyholm och när vi mötte blickarna, så kände jag att jag fick en sån box i magen och ”Det här, det är något på riktigt”. Men jag har haft svårt att känna det här.

Anders ser smått förvånad ut av Helenas beslut och i en synk berättar han:

– Det här var verkligen otippat, jag hade ju trott att alla tre skulle ha känslor för mig. Det är ju min manliga fåfänga, men däremot tror jag att det kommer bli lättare nu, det funkar inte att dejta tre tjejer i rummet.

I programmet tar Anders undan Helena åt sidan och frågar hur han ska gå vidare nu med tjejerna som är kvar.

– Mitt tips till dig är att ge Charlotte lite mer tid nu. Sen tycker jag även att du ska lägga ifrån dig telefonen...nej det ska du inte göra. Du ska stänga av din telefon eller kasta den i poolen. Det är ett hett tips från mig, svarar Helena.

Om Anders tar år sig av Helenas råd återstår att se. Däremot ser vi honom senare i avsnittet plocka fram sin iPad för att kolla på ett travlopp. Både Ann-Kristin och Charlotte sluter upp vid varsin sida om Anders, men de verkar lagom intresserade av loppet.

FOTO: TV4play

Annons