LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru-Dino och Olivia har gjort slut – hemska olyckan förstörde allt

03 jun, 2024 
Linn Seipel
dino och olivia
Dino valde Olivia i måndagens säsongsavslutning av Bonde söker fru – jorden runt.
Men det blev ingen kärlek – här är den sorgliga anledningen varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Det blev Olivia Åberg, 32, som fick den grekiska olivbonden Dino Choreftis, 49 år, på fall. Men det blev ingen långvarig relation, men inte på grund av några bristande känslor. Dino var nämligen med om en allvarlig motorcykelolycka som gjorde att han blev bunden till hemmet i över åtta månader.

I en ny intervju med Hänt berättar han om traumat:

– Det var en jätteallvarlig olycka, inleder han för att sedan utveckla:

– Jag åkte Harley med 20 andra kompisar. Vi var påväg till ett annat land, för att vi skulle ha en MC-träff. Och precis när vi kommit fram till gränsen så hände någonting. En motorcykel längre fram ramlade så bilen precis framför mig tvärnitade så jag hade inte chans att reagera. Det var som att slå mot en vägg.

Annons

Bonde söker fru-Dino i allvarlig MC-olycka – därför höll det inte mellan han och Olivia

Olyckan resulterade i brutna ben, över 200 stygn och tre inopererade metallplåtar inopererade.

– Det är det värsta som hänt mig hela mitt liv, det var jättejättejobbigt. Det jobbigaste var att jag hamnade i någon slags depression. Jag var jättenegativ.

Att inte längre kunna jobba och ägna sig åt sina hobbys tog helt musten ur Dino, vilket inte blev en bra grund att bygga en ny relation på.

– Jag är väldigt aktiv men jag kunde inte göra någonting. Jag var helt ensam och fick mycket ångest. Jag hade mycket tankar ”varför hände det här just mig?”. Men det gick över. Jag fick en läxa, jag uppskattar livet på ett annat sätt. Jag är mycket ödmjukare nu.

Detta var två veckor efter slutvalet, så relationen hann aldrig ta fart på riktigt. Däremot menar han att Olivia varit ett enormt stöd för honom över telefon genom den svåra tiden.

Annons

– Hon kom tillbaka efter en vecka och vi hade det jättemysigt. Inget sexuellt men vi började hitta varandra. Planen var att jag skulle komma till henne i Sverige efter min resa. Men då hände den där jävla olyckan som förstörde allting. Jag kunde inte ens gå på toaletten själv de första två månaderna.

Brevskrivaren Olivia om känslorna för Dino idag: ”Fortsatt kontakt”

Idag mår Dino bra, och han kan avslöja att han har spännande saker på gång, men att han inte får säga något mer just nu. När Hänt når Olivia håller hon med om att olyckan var bidragande till att relationen rann ut i sanden, även om de fortfarande pratar som vänner.

– Min relation med Dino skulle jag idag beskrivs som goda vänner, säger Olivia till Hänt och forsätter:

– Olyckan i kombination med distansen underlättade inte direkt för att vår relation skulle ta sig framåt, tyvärr. Så mitt kärleksliv idag skulle jag beskriva som lika stor singel som jag var innan programmet. Tjejerna hörs jag med regelbundet och jag och Dino har fortsatt kontakt med varandra.

FOTO: TV4

Annons