LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Dino och Emma-Lis kontakt efter programmet – detta hände när kamerorna slocknade

03 jun, 2024 
Linn Seipel
dino emma-li
Bonde söker fru – jorden runt hade säsongsavslutning under måndagskvällen.
Till Hänt berättar nu Emma-Li vad som hänt sedan kamerorna slocknat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

När Hänt då nådde Dino förklarade han att processen var påfrestande, och valen inte alltid kändes helt genomtänkta. Väl hemma i tv-soffan kunde Dino ibland känna att han ångrade sig.

– Ja det gjorde ja, kanske inte ångrat mig men det är klart att jag skulle vilja prata med dem mer. Det var vissa tjejer där som jag hade mer gemensamt med, än med dem som följde med, berättade Dino då för Hänt.

Annons

Bonde söker fru-Dino valde Olivia: ”Kär i dig”

Men slutet gott, allting gott – verkar det som! Det blev tillslut brevskrivaren Olivia Åberg, 32, som fick frågan om att stanna kvar på gården, och Emma-Li Collin, 32, som fick lämna.

– Tyvärr av någon anledning som jag inte vet så har jag fått lite mer känslor för Olivia. Jag måste fortfarande gå efter mina känslor. Jag tycker om dig så oerhört mycket. Det kostar så mycket att säga det här, men jag vill vara korrekt mot dig. Jag hoppas att du vet hur vacker och fin du är. Jag hoppas att du vet det, säger Dino till Emma-Li i programmet. I en synk kommenterar hon beslutet:

– Att höra Dino säga till mig att han inte vill att vi ska ses mer, det är jobbigt. Men jag är glad att jag träffat Dino, jag tycker verkligen att han är en fin man. Det här är ingenting jag kommer ångra. Jag är jätteglad för det här äventyret, säger Emma-Li.

Till Olivia förklarar Dino att han ber om ursäkt för att han inte såg henne redan från början, men att han nu utvecklat känslor för henne.

Annons

– Imorse när jag såg dig, då insåg jag att jag blivit lite kär i dig. Det jag vill säga är, du är mitt val, och det är dig jag tycker om mest. Och det är från dig jag behöver en chans, säger han till Olivia i programmet, som trots det goda beskedet håller lite låg profil.

I synken sen utbrister hon dock glatt:

– Jag mår jättebra just nu. Det är jättekul!

Brevskrivaren Emma-Li valdes bort i programmet – Dino tog ändå kontakt

När Hänt når Emma-Li för att se hur kärleken gått för henne sedan programmet, kan hon avslöja att Dino faktiskt försökt ta kontakt med henne efteråt. Dock rann det ut i sanden. Istället är hon god vän med Olivia, då det inte blev något mellan henne och Dino heller.

”Jag är singel mitt fokus just nu är mina två söner, min familj & mig själv. Inom några veckor blir jag moster då min syster väntar sitt första barn. Så mitt liv är fyllt av kärlek även om jag inte är i en relation. Dino och jag har inte hörts ett ord sen jag lämnade gården vid inspelningen av programmet. Han la till mig som vän på Facebook för några månader sen och jag skrev grattis till honom på hans födelsedag men han öppnade inte ens meddelandet så jag antar det förblir tyst mellan oss.”, skriver Emma-Li i ett meddelande till Hänt. Hon fortsätter:

”Däremot har jag både träffat och hörts mycket med dom andra tjejerna från programmet; Framför allt dom som var med till Rhodos men även dom jag träffade på slottet. Olivia och jag hörs nästan dagligen. Jag är väldigt glad och tacksam att jag hittat så fina vänner under det här äventyret!”

FOTO: TV4

Annons