LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Chris och Amanda är ett par – totalvändningen efter programmet

03 jun, 2024 
Linn Seipel
bonde söker fru jorden runt johanna amanda och chris
I säsongsavslutningen av Bonde söker fru – jorden runt, ser vi hur Christopher Sjöblom väljer brevskrivaren Johanna över Amanda.
När Hänt nu når vinbonden visar det sig att han ångrat sig!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Bonde söker fru-spinoffen Bonde söker fru – Jorden runt har nått sitt slut. Under måndagskvällen sänds säsongens sista avsnitt, och bönderna tvingas då göra sitt slutgiltiga val.

En av de vi fått följa är vinbonden Christopher Sjöblom, 25, eller Bonde-Chris som han kallas, som bor i Napa Valley i Kalifornien. I säsongsavslutningen har han att välja mellan brevskrivarna Johanna Lidman, 26, och Amanda Ruud, 26 – varpå han väljer Johanna.

– Men hur mycket jag än tycker om dig, så har jag känslor för Johanna. Men du fattar inte hur svårt det här för mig, säger Chris i programmet, till hennes stora glädje.

Annons

– Jag känner att hela valet var en urladdning. Äntligen kan jag andas ut. Jag trodde verkligen att han skulle välja Amanda där och då. Jag är jättelycklig, det är jag absolut, säger Johanna i en synk.

Johanna och Chris i Bonde söker fru – jorden runt.

Amanda som i programmet då inte blev vald, tog det hårt:

– Det är klart att det var jättejobbigt att han inte valde mig. Det är något av det märkligaste jag varit med om, emotionellt. Jag ville därifrån så fort som möjligt egentligen kände jag, säger hon i en synk. I programmet ser man henne sen gå ifrån Chris för att dölja att hon gråter.

Annons
Amanda blev ledsen när Chris inte valde henne i programmet.

Men kärlekssagan tog faktiskt inte slut där, visar det sig! Efter inspelningen var det inte länge som relationen mellan Johanna och Chris höll, och då hördes han och Amanda. Nu är de ett par istället!

Bonde-Chris och brevskrivaren Amanda är ett par – tog slut direkt med Johanna

Det är i ett meddelande till Hänt som Amanda bekräftar lyckan:

”Jag är idag i en relation med ingen annan är Christopher själv faktiskt! Självklart fanns det en viss besvikelse över att han valde Johanna. Men samtidigt så tror att jag förstår det idag. Vi fick aldrig chansen att på riktigt lära känna varandra under programmet. Men Chris kontaktade mig i början på året och vi träffades under hans besök i Stockholm. Han skulle ha stannat i fem dagar, men det blev tre veckor. Vi blev kära ganska snabbt och kunde reda ut tidigare snedsteg eller vad man ska säga. Kort efter det åkte jag till Napa och bodde hos honom, och nu kommer han hit till sommaren! Vilket jag ser enormt mycket fram emot!! Vi kämpar på med distansen, men har ett mål i sikte om man säger så”, skriver Amanda till Hänt.

Annons
bonde söker fru chris och amanda

Även Christopher skriver under på att det är så det hela gick till.

– Idag är jag och Amanda officiellt tillsammans. Vi har varit ihop nu nästan lite över fyra månader. Vi är jävligt lyckliga och är bättre än någonsin, jättekul är det, svarar Chris.

Grattis! Men vad hände då med Johanna?

– Haha vi var bara på olika spår i livet. Det blev svårare med tiden att hålla den starka gnista som fanns strax efter filmning. Jag insåg att vi inte var bra för varandra, och jag tror jag var lite blind och tror jag hade en tanke och ett hopp som inte var sant eller stämde med verkligheten efteråt.

Annons

Men är det dålig stämning mellan er idag då?

– Jag tror att det finns lite dålig stämning mellan oss absolut, men jag har startat ett nytt liv med Amanda nu, och jag vill typ att alt det här bara är klart och vi kan börja ett liv tillsammans.

Amanda ser också fram emot att få lägga det hela bakom sig. Hur det hela landat hos Johanna vet hon inte riktigt.

”Det känns verkligen fantastiskt. Nej det höll inte så länge, men det var nog personligen lite väntat. Jag har ingen kontakt med Johanna idag och vet inte hur hon känner över detta. Förhoppningsvis jag hon gått vidare och mår bra idag”, skriver Amanda i ett meddelande till Hänt.

Hänt har sökt Johanna Lidman.

FOTO: Privat, TV4

Annons