LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde-Chris avslöjar intima triangeldramat med tjejerna – det fick tittarna inte se

22 maj, 2024 
Loke Westberg
Det börjar att hetta till i den aktuella säsongen av Bonde söker fru – Jorden runt.
Nu berättar Bonde-Chris om sin syn på det infekterade triangeldramat.
– På kvällarna när kamerateamet är borta..., säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Den andra säsongen av Bonde söker fru-spinoffen Bonde söker fru – Jorden runt är i full gång. Serien följer, till skillnad från moderprogrammet, svenska bönder i alla världens hörn istället för bara i Sverige.

I den aktuella säsongen får vi bland andra följa bonden Christopher Sjöblom, 25, eller Bonde-Chris, som bor i Napa Valley i Kalifornien.

Han och de brevskrivande kvinnorna har hittills haft en ganska odramatisk tillvaro – utan bråk. Något som tar en helvändning i det senaste avsnittet.

Triangeldramat i Bonde söker fru

Dramat som nu har bubblat upp till ytan grundar sig i att Chris och Johanna, 26, efter ett bad i poolen, stängt in sig på toaletten. Det upptäcks av Amanda, 26, som just då ska gå på toaletten.

Därefter får Johanna reda på att Chris har kysst alla tre tjejerna, och känner sig bedragen.

– Jag ser så jävla dum ut och jag känner mig så jävla dum och jag fixar inte det här. Det funkar inte så, det går inte. Jag känner mig sviken jag känner mig lurad, jag skiter i, hörs Johanna säga i programmet.

Annons

Den tredje tjejen, Jonna, 36, ber därefter om lite egentid med Chris och tar med honom ut. Då stormar Johanna ut gråtandes och stänger dörren bakom sig, något som Chris vid tillfället inte la märke till.

Så här säger bonden när Hänt når honom:

– När Jonna tar ut mig och ber om att få åka hem, då visste jag inte att Johanna gick till rummet och var som hon var. Du vet, dörren var stängd så jag hörde ingenting.

Bonde-Chris ger sin syn på triangeldramat

Kan du ge din syn på det här dramat?

– Jag försöker att respektera alla så mycket som möjligt. Och jag, som försöker hitta någon seriöst, vill ha lite djupa konversationer. Så på kvällarna när kamerateamet är borta och det kanske är bara jag och en tjej så blir det lite mer intimt, säger Chris och utvecklar:

– Då hade Johanna fått reda på att jag hade hånglat med alla tjejerna, och hon tog det som att jag hade haft sex med dem. Kanske hon trodde det, men det hade jag inte, men hon beter sig som att jag hade det. Jag var lite förvirrad varför hon blev så, men sen tog jag det som att hon hade känslor för mig.

Trots de heta känslorna upplever Chris att det var rätt tjejer som fick stanna i huset.

– Alla tjejerna var jättefina på sina sätt, men det var några som var lite mer reaktiva till allting, och det är naturligt för man är trött av att filma hela dagen, säger han.

På sin Instagram flaggar han nu för att det kan komma att bli ännu mer drama.

”Det är nu det börjar...”, skriver han.

FOTO: TV4

Annons