LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det sen för brevskrivarna och bönderna i Bonde söker fru – Jorden runt 2024

03 jun, 2024 
bonde söker fru
Bonde söker fru – Jorden runt är slut.
Vad har hänt sedan kamerorna slockande?
Hänt reder ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gabriel Odenhammar om missbruket efter Sunes jul och Svensson, SvenssonBrand logo
Gabriel Odenhammar om missbruket efter Sunes jul och Svensson, Svensson

TV4:s populära dejtingprogram Bonde söker fru – Jorden runt är över för den här gången. Hur gick det sen för alla brevskrivare? Är de fortfarande singlar eller har de funnit den stora kärleken? Såhär svarar de brevskrivare och bönder som Hänt fått tag på!

Ida Carlsson Stridsman

Hur står det till i ditt kärleksliv idag?

– Jag är fortsatt singel.

Har du haft någon kontakt med Dino efter programmet?

– Jag har inte haft någon kontakt med Dino sedan programmet spelades in. Har däremot kontakt med mina fantastiska syskonbarn i dagsläget, något jag inte hade under inspelningen i programmet. Så det gör inte så mycket att jag är singel, får ta del av en större kärlek nu.

Annons

Jessica Norberg

Hur står det till i ditt kärleksliv idag?

– Nu väljer jag nog att hålla just kärlekslivet privat efter mitt försök med att dejta i programmet, men däremot så har jag haft ett fantastiskt år och funnit så mycket kärlek i alla tjejerna som var med och deltog. Vi har träffats efteråt och håller bra kontakt som jag är otroligt tacksam över. Det var ett jätteroligt äventyr som jag bär med mig som ett härligt minne resten av livet.

Har du haft någon kontakt med Dino efter programmet?

Annons

– Dino och jag är vänner på Facebook efter programmet.

Amanda Ruud

Hur står det till i ditt kärleksliv idag?

– Jag är idag i en relation med ingen annan är Christopher själv faktiskt!

Wow, så kul! Men hur känns det att du inte blev vald i programmet då?

– Självklart fanns det en viss besvikelse över att han valde Johanna. Men samtidigt så tror att jag förstår det idag. Vi fick aldrig chansen att på riktigt lära känna varandra under programmet. Men Chris kontaktade mig i början på året och vi träffades under hans besök i Stockholm. Han skulle ha stannat i fem dagar, men det blev tre veckor. Vi blev kära ganska snabbt och kunde reda ut tidigare snedsteg eller vad man ska säga. Kort efter det åkte jag till Napa och bodde hos honom, och nu kommer han hit till sommaren! Vilket jag ser enormt mycket fram emot. Vi kämpar på med distansen, men har ett mål i sikte om man säger så.

Annons

Så vi antar att Chris och Johannas relation blev kort? Har ni kontakt idag?

– Nej det höll inte så länge, men det var nog personligen lite väntat. Jag har ingen kontakt med Johanna idag och vet inte hur hon känner över detta. Förhoppningsvis jag hon gått vidare och mår bra idag.

Emma-Li Collin

Hur står det till i ditt kärleksliv idag?

– Jag är singel mitt fokus just nu är mina två söner, min familj och mig själv. Inom några veckor blir jag moster då min syster väntar sitt första barn. Så mitt liv är fyllt av kärlek även om jag inte är i en relation.

Annons

Har du och Dino haft någon kontakt efter programmet?

– Dino och jag har inte hörts ett ord sen jag lämnade gården vid inspelningen av programmet. Han la till mig som vän på Facebook för några månader sen och jag skrev grattis till honom på hans födelsedag men han öppnade inte ens meddelandet så jag antar det förblir tyst mellan oss. Däremot har jag både träffat och hörts mycket med dom andra tjejerna från programmet; Framför allt dom som var med till Rhodos men även dom jag träffade på slottet. Olivia och jag hörs nästan dagligen. Jag är väldigt glad och tacksam att jag hittat så fina vänner under det här äventyret!

Christopher Sjöblom

Vad har hänt sedan kamerorna slocknade?

Annons

– Idag är jag och Amanda officiellt tillsammans. Vi har varit ihop nu nästan lite över 4 månader. Vi är jävligt lyckliga och är bättre en någonsin, jättekul är det.

Så roligt! Vad hände med Johanna?

– Vi var bara på olika spår i livet. Det blev svårare med tiden att hålla den starka gnistan som fanns strax efter filmning. Jag insåg att vi inte var bra för varandra. Jag tror att jag var lite blind och jag tror att jag hade en tanke och ett hopp som inte var trovärdig, eller stämde med verkligheten efteråt.

Är det dålig stämning mellan er idag då?

– Jag tror att det finns lite dålig stämning mellan oss absolut, men jag har startat ett nytt liv med Amanda nu. Jag vill bara allt det här bara är klart så att vi kan börja ett liv tillsammans.

Har du kontakt med några andra brevskrivare?

– Jag har kontakt med tre av deltagarna. De har startat en podd som heter Realtid och har varit med i ett avsnitt.

Annons

Chanelle Knutsson

Hur står det till i ditt kärleksliv idag?

– Efter inspelningen så rannsakade jag mig själv och insåg att min drömprins redan fanns här hemma i Sverige. Så jag är idag i ett förhållande och vi väntar vårat första barn nu i augusti.

Har du haft någon kontakt med Christopher efter programmet?

– Jag och Chris följer varandra på sociala medier. Vi har ingen daglig kontakt så men ett grattis vid födelsedagar.

Jonna Lindberg

Hur står det till i ditt kärleksliv idag?

Annons

– Tack vare programmet kände jag mig stark nog för att våga öppna upp mig igen och testa på kärleken. Men ännu inte hittat rätt. Jag är idag singel och sökande kan man väl säga.

Har du haft någon kontakt med Christopher efter programmet?

– Jag och Chris fann varandra i vänskap med det gemensamma intresset kring vin. Vi pratar därför ibland och ska träffas i sommar på ett glas vin när han kommer hem till Sverige på besök.

Anders Lindqvist

Hur står det till i ditt kärleksliv idag?

Annons

– Det är bara bra med mitt kärleksliv. Men jag söker fortfarande den stora kärleken som kan konkurrera med min kärlek till min kära travsport.

Har du haft någon kontakt med Christopher efter programmet?

– Jag har idag ingen kontakt med någon av tjejerna i programmet men funderar på ta kontakt nu när programmet är sänt. Jag har inte velat ta kontakt nu innan för att röja slutet för tittarna.

Annons