Bobbi Kristina Brown väcktes tillfälligt ur koman – drabbades av svåra krampanfall

03 mar, 2015 
AvElisabeth Andersson
Bobbi Kristina Brown är fortfarande vid liv, men framtiden är oviss för Whitney Houstons dotter – och för de 166 miljoner kronor hon fick ärva av sin mamma.
Annons

Läget fortsätter att vara kritiskt för Bobbi Kristina Brown. När läkarna försökte väcka henne ur den konstgjorda koman drabbades hon av svåra krampanfall och de hade därför inget annat val än att söva ner henne igen.

Det här var en svår dag för hennes nära och kära, som vakar vid hennes sida på sjukhuset, och främst hennes pappa Bobby Brown.

Bobby Brown vakar oroligt vid sin dotters sida. Foto: Stella Pictures
Bobby Brown vakar oroligt vid sin dotters sida. Foto: Stella Pictures

– Bobby tar det så hårt, han var säker på att det skulle bli en bra dag, säger en källa till People. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Istället för att vakna upp kommer Bobbi Kristina få tillbringa sin 22-årsdag, i morgon, i koma.

Det är inte bara Bobbi Kristinas framtid som är osäker, det är inte heller klart vad som kommer att hända med hennes tillgångar om hon inte skulle klara sig. Hon fick ensam ärva mamma Whitneys förmögenhet på 166 miljoner kronor, som just nu förvaltas av Whitneys bror Gary och hans fru Pat.

Bobbi Kristina och Nick tillsammans med Gary och Pat. Foto: Stella Pictures
Bobbi Kristina och Nick tillsammans med Gary och Pat. Foto: Stella Pictures

Mormor Cissy Houston har också ett finger med i dotterdotterns framtid, eftersom hon är verkställare av Whitneys testamente och avgör vad som ska hända med fysisk egendom, som fastigheter.

Annons

Pojkvännen Nick Gordon kommer dock sannolikt inte få en enda krona, om det inte finns något testamente där han utses till förmånstagare. Nick har heller inte fått träffa sin flickvän, eftersom Bobby Brown förbjuder honom att komma till sjukhuset.

Cissy Houston är verkställare av sin dotters testamente. Foto: Stella Pictures
Cissy Houston är verkställare av sin dotters testamente. Foto: Stella Pictures

Enligt TMZ passar också delar av familjen på att spela in en realityshow under tiden som Bobbi Kristina kämpar för sitt liv på sjukhuset. Det är Bobbys två systrar och en bror som filmar en serie om sina liv.

De har inte spelat in något på sjukhuset, men familjetragedin är ett återkommande ämne i showen, skriver TMZ.

Andra läste också:

Annons
Annons