LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Trots helgens dystra rapporter: Bobbi Kristinas organ har inte börjat ge upp

16 feb, 2015 
AvElisabeth Andersson
I helgen kom rapporter om att slutet var nära för Bobbi Kristina Brown, men nu hävdar en anonym familjemedlem att detta inte stämmer.
Annons

Läget fortsätter att vara allvarligt för Whitney Houstons dotter som hittades livlös i ett badkar för två veckor sedan. I helgen kom rapporter om att Bobbi Kristina Browns organ börjat ge upp och att det bara var en tidsfråga innan hon skulle vara borta.

Men en anonym familjemedlem som pratat med tidningen People hävdar att detta inte stämmer.

Läget är fortsatt kritiskt för Whitney Houstons dotter. Foto: All Over Press
Läget är fortsatt kritiskt för Whitney Houstons dotter. Foto: All Over Press

– Ingenting har förändrats under den senaste veckan. Ingenting alls. Det är inte så att hennes njurar lägger av eller så. Ingenting har förändrats, säger källan.

Annons

Det var TMZ som under lördagen kom med rapporter om att Bobbi Kristina var döende och att det inte fanns något man kunde göra för att rädda henne. Oavsett vad som visar sig stämma om 21-åringens tillstånd är det en otroligt påfrestande situation för hennes nära och kära.

Bobby Brown vägrar ge upp hoppet om dottern. Foto: All Over Press
Bobby Brown vägrar ge upp hoppet om dottern. Foto: All Over Press

– Jag tror att vi alla går varandra på nerverna nu. Alla är mycket stressade. Bobby vill inte bli inblandad i dramat, han är där för Krissys skull, inte för oss, säger källan.

Någon som, enligt uppgiftslämnaren, inte är välkommen till sjukhuset är Bobbi Kristinas sambo Nick Gordon, 25. Enligt tidigare uppgifter har han misstänkts för att ha misshandlat Bobbi Kristina.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons