TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kim Kardashians hårda sexkrav – tvingade Kanye duscha 30 gånger

25 feb, 2015 
AvMikaela Råberg
De flesta har ett ex eller två i bagaget, så även Kim Kardashian, som till och med har en sexfilm med ett av dem. Det hindrade dock inte henne från att äcklas av tanken på att maken har haft andra innan henne.
Annons

När Kim Kardashian, 34, började kila stadigt med Kanye West, 37, hade hon redan varit gift två gånger. Men trots det störde hon sig på nya makens forna kärleksliv och särskilt svårt hade hon tydligen för Amber Rose, 31, som maken dejtade i drygt två år innan Kim satte klorna i honom. Nu avslöjar Kanye Kims udda krav i en radioshow.

– Jag var tvungen att ta 30 duschar innan jag fick vara med Kim, säger han i ”The Breakfast Club”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är väldigt svårt för en kvinna att vilja vara ihop med någon som är ihop med Amber Rose…

Foto: Stella Pictures

Uppenbarligen gjorde han som realitystjärnan sa för idag är de gifta och har dottern North, snart 2, tillsammans.

Den senaste tiden har ett stort bråk blossat upp mellan Kim och Amber. Allt började med att Amber gav sig på Kims lillasyster Kylie, 17, och sedan var fejden igång, främst på Twitter.

Khloé Kardashian, 30, kunde inte låta bli att lägga sig i och hånade bland annat Ambers förflutna som strippa, varpå Amber kallade Khloé för oäkting och Kim för hora.

Skärmavbild 2015-02-25 kl. 12.57.21

Och så fortsätter det…

Annons