Stefan Odelberg och Lotta Engberg leder nya säsongen av Bingolotto

Stefan Odelberg och Lotta Engberg

Under sommaren har Agneta Sjödin och Casper Janebrink tagit över rodret som programledare för Bingolotto sommarkväll.
Men hur blir det i höst?
Nu avslöjar Stefan Odelberg om det är han och Lotta Engberg som kommer tillbaka till programmet.

Lotta Engberg, 58, har varit programledare för Bingolotto i flera år, men under hösten 2020 stod det klart att programmet skulle ledas av två programledare istället. Hennes nya parhäst blev ingen mindre än Stefan Odelberg, 47. Stefan hade tidigare medverkat i Bingolotto ett flertal gånger, både som gäst och vikarie.

Programledarduon fortsatte leda det folkkära programmet under våren 2021. De turades då om vid ett par tillfällen, och körde ihop i ett par avsnitt.

Nya programledare för Bingolotto sommarkväll

Under sommaren har Lotta och Stefan lyst med sin frånvaro. I Bingolotto sommarkväll är det istället Agneta Sjödin och Casper Janebrink som har hållit i taktpinnen, detta för att den ordinarie programledareduon skulle ha semester.

Programmet har dock mötts av kritik från tv-tittarna under sommaren. Vissa anser nämligen att det är för mycket lek och för lite musikunderhållning i sommarens upplaga av det populära tv-programmet. Även starttiden har fått sig en känga.

Matilda Bozas barnbesked med maken Jonathan – framtiden på TV4

Tidigare har Bingolotto börjat 18.00, men sändningstiden har ändrats till 20.00 under sommaren, vilket tittarna ansett vara för sent.

”Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skrev en arg tittare.

Även fast programmet har mötts en del kritik så har tv-tittarna i alla fall verkat nöjda med den vikarierande programledaredoun:

”När jag läste att Casper skulle leda Sommarkvällarna tänkte jag ”hur ska detta gå?”. Men måste erkänna att det går över förväntan. Han och Agneta gör det riktigt bra ihop. Dessutom är Casper lugn och inte så upp speedad som han kan vara ibland och det är skönt”, skrev en tittare på programmets Facebooksida.

Stefan Odelberg och Lotta Engberg tar över rodret i höst igen

Bingolotto sommarkväll har sin sista sändning den 22 augusti. Den 29 augusti är det premiär för den vanliga upplagan av programmet.

Vilka är det som styr skutan under hösten? Jo, det är Lotta Engberg och Stefan Odelberg som kommer tillbaka! De glädjande nyheterna delade Stefan med sig av på sin Instagram tidigare i veckan.

”Jajjemän det är vi som leder Bingolotto även nästa säsong, premiär den 29:e augusti! Det skall bli så otroligt kul att göra detta och jag lovar att ge er allt jag har. Att bilda programledarpar alla högtider med Lotta Engberg är helt fantastiskt och i övrigt delar vi som innan på programmen.Hoppas att ni tittar, för det gör ni väl!”

I kommentarsfältet verkar det som att tittarna är glada över att det är just Stefan och Lotta som kommer tillbaka när Bingolotto drar igång igen!

LÄS OCKSÅ: Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson har fått sitt andra barn

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvists tårar efter avskedet från dottern Zoe

FOTO: Stefan Odelberg/Instagram