AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimér bryter tystnaden om starka känslorna för Julia Franzén

27 jan, 2022 
Julia och Bingo
Bingo Rimér och Julia Franzén hade en romans under 2020.
Men även om kärleken inte varade så verkar det fortfarande finnas starka känslor mellan dem.
Nu berättar nämligen Bingo hur han egentligen känner för Julia.
– Hon har alla de egenskaperna som krävs, säger han.
Annons
5 oväntade saker du inte visste om Bingo RimérBrand logo
5 oväntade saker du inte visste om Bingo Rimér

Tv-profilen Julia Franzén, 31, och fotografen Bingo Rimér, 46, hade en uppmärksammad romans under 2020. De syntes resa tillsammans och visade upp sin kärlek för varandra på sociala medier.

Kärleken tog plötsligt slut och Bingo har i en frågestund på Instagram förklarat att relationen inte höll på grund av att de hade för olika liv. Ett inspel var även att Bingo redan har flera barn samt att han ville känna sig fri.

Men saker kan ändras. När Bingo nu tillsammans med ex-flickvännen Katrin Zytomierska gästar Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten berättar han om sina känslor för Julia och varför han kan tänka sig en relation igen.

Bingo Rimér om att bli ihop med Julia Franzén igen: ”Absolut”

Under samtalet frågar Bathina om Julia Franzén, varpå Katrin konstaterar att relationen mellan dem två alltid har varit jättebra.

Annons

– Vi hade svinroligt, och Julia är så enkel. Hon är som Bingo, de är ju så lika varandra. Hon leker med barnen, de tycker om henne, det är precis en sådan tjej jag önskar att Bingo har, säger Katrin.

– Finns det någon förhoppning att ni skulle bli ihop igen?, frågar Bathina då till Bingo.

– Alltså jag tycker det är svårt att svara på den frågan, men jag tycker ju absolut att hon har alla de egenskaperna som krävs, säger Bingo.

– Då blir det ju fler barn, säger Katrin skrattandes.

– Ja då blir det piff och puff, så är det verkligen, svarar Bingo.

Bingo Rimér om en framtid med Julia – hyllande orden

Bingo förklarar vidare i podcasten att han inte stängt dörren till Julia Franzén helt, samtidigt hyllar han hennes egenskaper.

– Skulle du kunna se en framtid ihop med Julia Franzén?, frågar Bathina.

– Det skulle jag absolut kunna göra. Alltså jag tycker hon har alla de egenskaperna. Det tycker jag. Sedan måste jag ju också... Jag förstår ju också innebörden av en framtid med henne. Då är det ju liksom all in och på riktigt så att säga, säger Bingo Rimér.

Annons

Julia Franzén var årets Bachelorette – dejtar ny kille

Julia Franzén var dessutom Sveriges första Bachelorette. Inspelningen pågick under våren ifjol och visades under hösten.

Hon fann kärleken i Felix Almsved och de dejtade ett längre tag. Men efter att sista avsnittet hade släppts uppstod det bråk och dramatik – då de båda hade olika bild av relationen, idag har de ingen kontakt.

Nyligen förklarade Julia själv på Instagram att hon gått vidare. Under en frågestund fick tv-profilen nämligen en fråga ifall hon dejtar någon ny – varpå svaret blev ja. Om det är Bingo Rimér framgår dock inte.

Julia Franzén
Julia förklarar att hon börjat dejta igen efter Bachelorette.

”Yes, jag har gått vidare om man säger så”, skriver Julia som svar på frågan.

Hänt har sökt Julia Franzén för en kommentar utan gensvar.

FOTO: Karin Törnblom/TT / SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT

Annons