TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos vilda festkväll med vännerna – utan Phillipe Cohen

21 jul, 2022 
PHILLIPE COHEN, BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso befinner sig på Gotland för att festa in den välkända partyveckan "Stockholmsveckan". Men någon som inte synts till på resan är pojkvännen Phillipe Cohen...
Nu lyser Phillipe med sin frånvaro.
Annons
Biancas ilska – efter assistenten Julias ord: “Ursäkta mig?”Brand logo
Biancas ilska – efter assistenten Julias ord: “Ursäkta mig?”

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges främsta entreprenörer och även en av Sveriges största influencers.

I vintras meddelade Bianca att det var hennes sista säsong av Wahlgrens värld, familjens egna realityserie där Bianca spelat en stor roll i de tio första säsongerna. Men till mångas glädje är det inte slut för Bianca i tv-rutan. I höst väntar nämligen nya äventyr för henne då hon får sin alldeles egna talkshow.

De senaste åtta åren har Bianca varit tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 28. Paret har dock haft en del motgångar och tvingats göra slut sju gånger under årens lopp. De har även testat på distansförhållande när Phillipe pluggade i England.

Bianca Ingrossos festkväll väckte oro bland följarna

Nu för tiden har kärleken däremot vuxit sig stark mellan Bianca och Phillipe och det verkar inte finnas något som kan sära dem åt. I höst flyttar de även in i sin första gemensamma lägenhet tillsammans.

Annons

Trots detta har det varit spekulationer den senaste tiden om att paret skulle ha gjort slut, något som Bianca dementerade för Hänt.

När Bianca inte har fullt upp med olika jobb, hundpassning eller tv-projekt så är hon gärna ute och roar sig i Stockholms nattliv. Ibland när hon festar till det så blir det dock starka reaktioner från följarna. När Bianca firade att corona-restriktionerna släppte så var det många som höjde på ögonbrynen.

”Bakfull på jobb idag. Önska mig lycka till.”, skrev Bianca på Instagram.

Detta var något som skapade oro hos följarna.

”Tips. Skippa alkoholen när det är jobb som väntar. Kan du inte låta bli, sök hjälp. Du är för värdefull för att sabba livet.”, skrev bland annat en person då.

Biancas vilda festkväll – utan Phillipe

Men nu är alltså Bianca på plats i Visby bland Stockholms elit och festar på den berömda "Stockholmsveckan". Festerna under veckan håller så hög klass att det blivit välkänt även internationellt och flera utländska gäster är ofta på plats. Men någon som lyst med sin frånvaro är Biancas pojkvän Phillipe.

Annons

Veckan har precis börjat och Bianca har bland annat sett Nause uppträda på beach-cluben Kallis. Bianca är på plats på ön tillsammans med sin vän Melina Criborn, 31, med flera.

Men någon Phillipe syns inte till på vännernas videos från festerna. Tidigare i år slog Phillipe upp portarna till sin egna restaurang Ted och under våren och sommaren har han i princip drunknat i jobb.

På midsommar befann sig Phillipe hemma i Göteborg med sin familj. Så antagligen är Phillipe på jobbet eller i Göteborg.

FOTO: Pontus Lundahl/TT, YOUTUBE

Annons