TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos pengauppgörelse med Phillipe – efter miljonköpet

04 jun, 2022 
BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i drygt åtta år. Nu ska de ta nästa steg i relationen och bli sambos och flytta ihop på riktigt.
Men med detta så är det även känsliga ämnen som måste diskuteras...
Annons
Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”Brand logo
Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest välkända och folkkära tv-profiler. Med en mamma som Pernilla Wahlgren, 54, och pappa Emilio Ingrosso, 55, är det inte särskilt konstigt att hon är van vid att stå i rampljuset.

Vid sidan av sitt arbete med det egna sminkföretaget Caia så är Bianca väldigt aktiv på sociala medier. På Instagram lägger hon gärna upp flera inlägg om dagen och på Youtube vloggar hon ofta om sin vardag.

Den senaste tiden har Bianca också kommit igång med Tiktok och även på den plattformen postar hon flitigt.

Bianca Ingrossos nya lägenhet – allt vi vet om boendet

Det är ingen hemlighet att det går bra för influencern, entreprenören och mångsysslaren Bianca just nu. I höstas meddelade hon att hon slagit på stort och köpt det hon själv kallar för sitt familjehem; en 300 kvadratmeter stor lägenhet på Östermalm i Stockholm.

Annons

Nu är det inte långt kvar tills flyttlasset går och Bianca får äntligen flytta ihop på riktigt med pojkvännen Philippe Cohen, 28. Planen är att han en dag ska köpa in sig i den nya lägenheten.

Bianca har tidigare avslöjat ett och annat om den nya lägenheten. Förutom att den är 300 kvadratmeter stor och har fyra sovrum, så ska den även ha kostat mycket mer än 40 miljoner kronor.

”Att din lägenhet kostade mer än 40 miljoner”, påstod en följare i vlogg.

– Och det gjorde den. Den kostade ganska mycket mer... Jag är ju väldigt stolt över att jag köpt mig mitt familjehem och jag ser det som en otrolig investering, sa Bianca då.

Men trots att Bianca verkar hur nöjd som helst med det nya köpet så ska den nya pärlan genomgå en större renovering innan inflytt.

Biancas uppgörelse med Phillipe – samboavtalet

Sedan dess att Bianca köpte lägenheten har hon ofta pratat om lägenheten som att hon äger den själv. Hon brukar exempelvis beskriva den som "min lägenhet" och "när jag flyttar in". Detta ledde till att följarna började undra hur det egentligen låg till med henne och Phillipe.

Annons

Som tur var hade följarna inget att oroa sig över för snart kunde Bianca ge vissa hintar som tyder på att hon och Phillipe visst är tillsammans och allt går enligt plan med det kommande sambo-livet.

Men med samboskap så kommer även en del rent formella aspekter. Bianca och Phillipe måste ju skriva på sambo-avtal nu när de ska bo tillsammans. Detta är däremot en diskussion som Bianca är lite nervös över.

– Vet ni vad jag håller i här? Sambo-avtal! Vad sexigt samtalsämne vi ska ha, vi kommer säkert göra slut innan vi hinner skriva på det här, förklarar Bianca i sin senaste vlogg.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons