Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrosso visar upp sina tänder efter tiden med tandställning

12 sep, 2021 
https://image.hant.se/mimmi-fouchenette-byline.png.jpg?imageId=7538739&x=0&y=0&cropw=99.290780141844&croph=100&width=1318&height=1318
Mimmi Fouchenette
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Bianca Ingrosso har haft tandställning sedan ett år tillbaka.
Nu visar hon upp resultatet – och mamma Pernilla Wahlgren är skeptisk.
– Älskling, du har blivit så lurad, säger hon i Wahlgrens värld.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Under åren har tv-profilen gjort förändringar med sitt utseende, bland annat färgat håret, fyllt sina läppar och sina ringar under ögonen. För cirka ett år sedan gjorde Bianca ännu ett ingrepp för att förändra sitt utseende.

Bianca Ingrossos resultat efter tandregleringen

Bianca gjorde något som kallas för Invisalign. Invisalign är en tandbehandling som gör tandraden rak genom en genomskinlig tandskena. I Biancas senaste vlogg berättar hon mer om behandlingen och att hon har haft tandställningen sedan mitten av januari 2021.

– Jag tog ut dom för tre veckor sedan, så i ett halvår typ. Det var främst för att jag ville få fram den här tanden som var lite sne och sen några andra tänder.

Bianca Ingrosso visar upp resultatet av tandregleringen i sin vlogg.
Recept.se Nyhetsbrev

Bianca Ingrosso om sina tänder

I samma vlogg där Bianca visar upp det färdiga resultatet berättar hon även om sin ätstörning. Hon menar att hennes tänder har förstörts på grund av bulimin.

Annons

– Tandköttet och tänderna mår inte bra och det är så äckligt att säga. Men du vill inte hamna där och sitta i ung ålder där tandkött fräts upp och tänder som ramlar av som du kanske måste byta ut. Det är en extrem hög kostnad att bara lägga för att du spyr.

Hon säger att hennes tandläkare ofta kommenterar hennes dåliga tänder och tandkött.

– När jag var hos min tandläkare så har han ju sagt till mig flera gånger att mitt tandkött är förstört och att det inte ser bra ut. Det ser bra ut så här, säger hon och visar upp sina tänder. Hon fortsätter:

– Det är sällan att man ser på bulimiker att de har ätstörningar. Men just på grund av att man spyr får man upp väldigt starka ämnen som fräter sönder tänder och tandkött, vilket också kan fräta bort gula fläckar vilket gör att man kan få väldigt vita tänder.

Pernilla Wahlgren kritiserar Bianca Ingrossos nya ingrepp

I den nya säsongen av Wahlgrens värld, som visas på Kanal 5, pratar Pernilla Wahlgren och Bianca om Biancas nya skönhetsingrepp. Pernilla ifrågasätter att det kostade så mycket som Bianca säger.

Annons

– Det är bara att gå till tandläkaren så gör han det med en gång, det kostar 7 000 kronor, säger Pernilla.

Till slut berättar Bianca att hon har betalat 80 000 kronor och Pernilla Wahlgren blir helt chockad.

– 80 000?! Men snälla. Älskling, du har blivit så lurad, säger hon senare i avsnittet.

FOTO: Josef Peyr/Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons