LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning bryter tystnaden om den omtalade nakenbilden

08 sep, 2021 
Gynning.
Carolina Gynning publicerade en bild på sin rumpa på sociala medier.
Hon möttes då av kärlek men även hat – och nu ger hon sin syn på saken.
– Jag blir så jävla ledsen, säger hon.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina GynningBrand logo
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Carolina Gynning väljer att bryta tystnaden om den omtalade nakenbilden hon publicerade på Instagram. Detta efter att hon och vännen samt kollegan Carina Berg pratat om bilden i sin podcast Gynning & Berg hittar sig själva.

Efter bilden publicerats blev den en snackis hos Carolinas följare, hon möttes av både ris och ros och ger nu sin bild av varför hon publicerade bilden.

Carolina Gynnings svar om sin omtalade nakenbild

I podcasten tas diskussionen upp mellan Carina och Carolina.

– På tal om det la jag upp en bild min röv på Instagram häromdagen, säger Gynning och fortsätter:

– Vi var ute på Nischtis landställe och vi skulle gå i och bada. Nischti tar då lite bilder när jag går i och badar, bland annat denna bilden tar han ju då, säger Carolina och pratar om sin pojkvän Viktor Philipson som hon kallar för Nischti.

– När jag härom natten ligger och scrollar tillbaka i mina bilder och hittar denna tänker jag såhär: Fan ändå vilken bra röv jag har, precis fött barn. Vad härligt det ändå är med en såhär stor röv, tänkte jag, säger Gynning och fortsätter:

Annons

– Att man kan vara nöjd med sig själv litegrann i två minuter, det är man ju inte så det är skönt när man är nöjd med sig ibland.

Carolina Gynning om kritiken: ”Blir så jävla ledsen”

Carolina konstaterar även att en rumpbilder på Instagram finns överallt, och att hon just publicerat en sådan bild inte är unikt i sig.

– Jag tycker jag ser ganska ofta tjejer som lägger upp rövar och grejer, det är inget unikt på Instagram. En röv. Jag tycker det är ganska många influencers som lägger upp.

Carolina märkte sedan att kommentarerna strömmade in och det var många elaka sådana.

– Sedan när jag började få så mycket kommentarer kände jag såhär fyfan oj, oj, oj, jag vågar inte gå in och läsa det här tänkte jag.

Carina frågar chockerande om många har blivit sura.

– De är jättesura, många är sura. De är sura för att jag har barn och visar min röv, säger Carolina skrattandes följt av:

– Då blir jag så jävla ledsen, för då tänker jag såhär vad är det för värld deras barn växer upp i där man inte kan se en röv?

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / Instagram

Annons