LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso bekräftar nya kärleken – efter Pernillas fråga

12 okt, 2023 
Bianca Ingrossos kärleksliv är alltid ett intressant ämne.
I somras sågs hon umgås med en fd hockeyspelare och nyligen uttalade hon sig om sin status.
Nu berättar hon något nytt för Pernilla Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”Brand logo
Per Anderssons sexavslöjande i Biancas: ”Samlag med...”

Wahlgrens värld är inne på sin 14:e säsong och sedan starten för massa år sedan har mycket hänt.

Pernilla har flyttat ifrån sitt gröna hus på Lidingö och istället byggt en riktig lyxvilla nära Lidingös golfbana. Idag har alla barnen flyttat hemifrån förutom Theo Wahlgren, 16, som fortfarande bor hemma varannan vecka.

Serien brukade kretsa kring Pernilla och Bianca Ingrosso, 28, men efter tio säsonger valde Bianca att lägga skorna på hyllan. Hon hade helt enkelt inte tid för realityserien och dessutom hade hon andra tv-projekt som väntade på henne.

Det visade sig senare vara en talkshow som det handlade om. Talkshowen BIANCA är nu inne på sin tredje säsong och Bianca gör fullkomlig succé som programledare.

Annons

Bianca Ingrosso om kärlekslivet

Men då och då dyker hon fortfarande upp i Wahlgrens värld, till exempel när hon umgås med sin mamma Pernilla. I tidigare avsnitt av serien har Bianca berättat att hon var nykär.

– Jag är nykär i livet. Det finns ju absolut någon ny i mitt liv, som jag liksom så där, tycker väldigt mycket om. Och det är ju väldigt kul, jag trodde ju aldrig att jag skulle bli kär igen. Jag trodde aldrig att jag liksom skulle komma över Phillipe. Jag har aldrig varit så här pirrig, sa hon då.

Och nu kommer en uppföljning. I teasern till nästa veckas avsnitt berättar nu Bianca för Pernilla att det finns någon i hennes liv.

– Kärlekslivet då? Är du fortfarande singel ready to mingle? Eller finns det någon intressant över huvud taget?, frågar Pernilla.

– Ja, det finns det, svarar Bianca.

Bianca Ingrosso om kärlekslivet idag

Detta spelades in i somras och under den här perioden sågs Bianca en hel del med det före detta hockeyproffset Patrick Cehlin, 32.

Om det blev någon romans för duon är fortfarande lite oklart. Men troligtvis var de bara goda vänner för nyligen berättade Bianca att hon är singel.

– Men du, du frågar ju dina gäster så då får jag fråga dig. Hur går det med kärleken?, frågade Jenny Alversjö när Bianca gästade Nyhetsmorgon.

– Åh gud, just nu har jag ingen kärlek, sa Bianca då och fortsatte:

– Men sen har jag absolut träffat några trevliga personer det senaste året.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons