LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Nya bilderna på Pernilla Wahlgrens hus väcker starka reaktioner

11 aug, 2023 
Simon Lundh
pernilla wahlgren
Pernilla Wahlgren har fått flytta in i sitt nya hus på Lidingö.
Nu visar hon upp arbetet som pågår utanför lyxvillan.
"Här händer det grejer", skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.Brand logo
Pernilla Wahlgrens flörtiga skämt till Peter Jöback - framför alla.

Pernilla Wahlgren, 55, har haft fullt upp den här sommaren, främst med sitt nya jobb som allsångsledare varje tisdag på skansenscenen. Förutom sitt sommarjobb har Pernilla även fullt upp med att fixa iordning sin nya villa ute på Lidingö.

För tre år sedan köpte hon nämligen en stor bergstomt på Lidingö, där hon började att bygga sitt drömhus. I programmen Villa Wahlgren och långköraren Wahlgrens Värld på Kanal 5 har tittarna kunnat följa med i byggprocessen från tanke till färdig produkt. Där hon bland annat tog hjälp av arkitekten Heidi Mikalsen som skulle rita hela huset.

Pernilla visar upp renoveringen utanför Villa Wahlgren

På Instagram delar hon med sig av hur processen går utanför huset och nu har turen kommit till att ta del av all sten som ska läggas utanför villan. En process som Pernilla delar med sig av.

"Här händer det grejer….! Det blir så fint med all sten runt huset!", går det att läsa i inlägget. Där Pernilla också passar på att tacka för den hjälp hon fått av de som hjälper henne med renoveringen. Hon slutar med att skriva att hon är väldigt nöjd över resultatet.

Annons

Följarnas starka reaktioner på Pernillas renovering

Färdigställandet utanför huset verkar dock inte bara väcka glada minner hos kontots följare. Många hör av sig och kommer med tips till den hyllade allsångsledaren.

"Superfint bygge & jättefin design på trädgården men utförandet på smågatstenen är verkligen under all kritik….detta är inget som någon skall behöva betala för…. Hoppas de river upp och gör om det åt er", kommenterar en följare.

"Du har haft tur med hantverkarna på sista tiden. Det är ett riktigt hantverk dom gör. Du får tänka på att både sten och trätrall blir väldigt halkigt när det fryser på. Råd från en gammal tant med erfarenhet.", skriver en annan.

Det verkar som om Pernillas följare bara vill det bästa för henne. Även om det ör många som kommer med tips så håller flera med Pernilla om att utförandet av renoveringen ser helt fantastiskt ut.

"Kommer att bli så himla fint när det är klart", skriver en följare till kontot.

FOTO: Henrik Isaksson/Karin Törnblom/TT

Annons