LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrosso om sin relationsstatus efter ryktena med Patrick Cehlin

02 okt, 2023 
Bianca Ingrosso och Patrick Cehlin
I Wahlgrens värld avslöjade Bianca Ingrosso att hon är kär.
När tv-profilen dyker upp i Nyhetsmorgon kommer hon med ett nytt besked om sitt dejtande – som chockerar programledaren Jenny Alversjö.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmar om romansryktet mellan Albin och IdaBrand logo
Nike Sellmar om romansryktet mellan Albin och Ida

Det var i augusti förra året som Bianca Ingrosso, 28, avslöjade att hon är singel igen efter uppbrottet från Phillipe Cohen, 29. Det forna paret gjorde slut och återförenades många gånger under sin tid ihop, men nu verkar det som att de har gått skilda vägar för gott. Phillipe har dessutom skaffat en ny flickvän, Rebecca Lindbergh Thor, 27, och det nyförälskade paret verkar minst sagt ha det bra ihop!

Men hur ser egentligen Biancas kärleksliv ut idag? När hon gästar Nyhetsmorgon avslöjar hon sanningen för programledaren Jenny Alversjö, 49.

– Men du, du frågar ju dina gäster så då får jag fråga dig. Hur går det med kärleken?, frågar Jenny, varpå Bianca Ingrosso svarar:

– Åh gud, just nu har jag ingen kärlek.

Hon fortsätter:

– Men sen har jag absolut träffat några trevliga personer det senaste året.

Bianca Ingrosso: ”Finns ju absolut någon ny i mitt liv”

Uttalandet i Nyhetsmorgon chockar Jenny. Detta då Bianca har pratat öppet om att hon var kär, nu senast i ett avsnitt av den nya säsongen av Wahlgrens värld.

Annons

– Jag är nykär i livet. Det finns ju absolut någon ny i mitt liv, som jag liksom så där, tycker väldigt mycket om. Och det är ju väldigt kul, jag trodde ju aldrig att jag skulle bli kär igen. Jag trodde aldrig att jag liksom skulle komma över Phillipe. Jag har aldrig varit så här pirrig, sa hon då.

Vem den lyckligt lottade är valde Bianca Ingrosso då att hålla för sig själv, men nu låter det alltså som relationen är över.

Synts ihop med Patrick Cehlin

Under sommaren syntes Bianca en hel del ihop med hockeyproffset Patrick Cehlin, 32. De var bland annat på flera resor ihop och i samband med Kristallen uttalade sig tv-profilen för första gången om deras relation.

– Han är otrolig, vi ses, alltså han är en jättenära vän till mig, och hela hans gäng är underbart, vi har haft en fantastisk sommar, så att vi är jättebra vänner, säger hon till Aftonbladet.

Sedan dess har Bianca Ingrosso inte sagt någonting mer om Patrick och de två har inte synts ihop på ett bra tag. Patrick Cehlins Instagram-konto ekar dessutom tomt sedan han i mitten på augusti la upp ett bildspel från resan, som Bianca var med på.

FOTO: Stig Kenne/TT, Karin Törnblom/TT

Annons