LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca visar upp stora lyckan på födelsedagen

25 sep, 2023 
Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca
Phillipe Cohen och flickvännen Rebecca Lindbergh Thor visar nu glatt upp sin kärlek för offentligheten.
Efter ett nytt inlägg väller nu gratulationerna in.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottetBrand logo
Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottet

Phillipe Cohen, 29, var länge i en relation med Bianca Ingrosso, 28. Det tidigare paret hade en på och av-relation under flera års tid och i Biancas kanaler samt i Wahlgrens värld fick fansen följa Phillipe och hans vardag.

De senaste åren har varit intensiva då Phillipe startat upp hela två restauranger i Stockholm. Mitt i allt valde även Phillipe och Bianca att bryta helt, det var i augusti 2022 som paret bekräftade att relationen var över.

Uppbrottet skiljde sig snabbt från parets tidigare uppbrott då Bianca plötsligt visade sig vara lycklig över att relationen var över, till skillnad från tidigare gånger då hon varit mer hjärtekrossad.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte har varit såhär lycklig på väldigt många år. Jag har sånt jävla pirr för mitt liv”, skrev Bianca på Instagram då.

Annons

Phillipe Cohens kärlekslycka med Rebecca Lindbergh Thor

Sedan dess har mycket skett. Phillipe har funnit kärleken på nytt, tjejen heter
Rebecca Lindbergh Thor, 27, och paret har sedan i somras visat upp sin kärlek allt mer. I ett nytt inlägg på Instagram har nu Rebecca firat sin födelsedag, något hon gjort tillsammans med pojkvännen.

I ett bildspel har Rebecca publicerat flertal bilder på mat och Phillipe med texten "bästa födelsedagen". I kommentarsfältet väller nu gratulationerna in. I bildspelet därefter verkar Rebecca firat sin dag tillsammans med paret gemensamma vänner, bland annat syns en bild där Phillipe får en kyss på kinden av Rebecca och kärleken fullkomligt sprudlar.

”Grattis min gudinna”, skriver en person.

”Grattis i massor”, skriver en annan.

”Grattis fina du!!”, skriver en tredje.

Bianca Ingrossos ord om Phillipes relation med Rebecca

Bianca Ingrosso har tidigare avslöjat sina tankar om Phillipes nya relation. Det var när hon gästade Rosanna Charles och Sanna Guidettis podcast Högt i tak som hon fick frågan om hur det känns att Phillippe har hittat en ny tjej.

– Ingenting alls. Jag är jätteglad för hans skull. Och jag känner ju henne, svarar Bianca och fortsätter:

– Vi var ju på Lollapalooza. Och så var jag lite bakfull en dag och fick en överväldigande känsla, som gjorde mig tårögd, över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi två är så värda att få känna kärlek på annat håll.

FOTO: Youtube/Instagram

Annons