LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohens bröllopslycka – visar upp kärleken Rebecca inför alla

23 jul, 2023 
Johanna Talamo
Phillipe Cohen
Philippe Cohen och Bianca Ingrosso var ett par under många år. Efter deras senaste avslut har Philippe hittat kärleken på nytt i Rebecca Lindbergh Thor – och nu delar han med sig av bröllopslyckan med den nya flamman.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Gramers tips – så bevarar du en relationBrand logo
Malin Gramers tips – så bevarar du en relation

Krögaren Philippe Cohen, 29 blev känd efter sitt långa förhållande med Bianca Ingrosso, 28. Parets relation kantades av många upp-och nedgångar tills de valde att avsluta relationen för gott förra året.

Nyheten om uppbrottet delade Bianca i en vlogg då hon förklarade att relationen förmodligen tog slut för längesen men att de har varit varandras tryggheter.

– Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet och make upet, det har nog tärt sönder på oss. Och jag tror att det var det som hände den här gången och till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den, sa Bianca då.

Philippe Cohen avslöjade nya kärleken under midsommar

Efter att Philippe och Bianca gått skilda vägar har det ryktats om att paret ska ha återförenats. Något som Bianca satte punkt för när hon konfronterades i en intervju med norska tidningen Se og Hør tidigare i somras

Annons

– Nej! Nej! Vi är bara vänner, det är över, sade hon då.

Det visade sig dessutom att Philippe Cohen redan hade hittat kärleken på nytt och en återförening med Bianca Ingrosso inte alls stod på agendan.

Det var på midsommardagen i år som Philippe för första gången delade en bild med den nya flamman Rebecca Lindbergh Thor, 26.

Phillipe delade då en bild på sin Instagram-story på sig själv och en tjej uppe på en balkong. Phillipe stod bakom tjejen, de båda log och kollade in i kameran.

Vem den tjejen var och vad hon hade för relation till Philippe var då fortfarande okänt men emellertid kom det var att det var Rebecca, Philippes nya kärleksintresse.

Philippe Cohen visar upp bröllopslyckan – flickvännen Rebecca är med

Efter Philippes första hintar om att ha hittat någon ny har Rebecca synts titt som tätt på Philippe Instagram-story. Det nya kärleksparet var nyligen på semester i Göteborg där Philippe även delat med sig av en videosnutt där Rebecca håller om och pussar på honom.

Det verkar som att Philippe Cohen verkligen har fattat tycke för den nya flamman då de tillsammans varit gäster på Philippes vänners bröllop. Nu delar han dessutom för första gången med sig av bilder på Rebecca i sitt Instagram flöde.

På bilderna kan man se Philippe Cohen med sina vänner, tillsammmans med Rebecca Lindbergh Thor. På en av bilderna kan man se paret hålla om varandra medans de betraktar utsikten.

Se bilderna här:

FOTO: YOUTUBE/Instagram

Annons