LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phillipe Cohens semesterbilder med nya kärleken Rebecca Lindbergh Thor

19 jul, 2023 
Simon Lundh
Phillipe Cohen
Phillipe Cohen var under lång tid ihop med Bianca Ingrosso.
Nu tros Phillipe hittat kärleken på nytt.
Se bilderna med nya flamman här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottetBrand logo
Emilio Ingrossos ord till Phillipe Cohen efter uppbrottet

Phillipe Cohen, 29, var under flera ihop med Bianca Ingrosso, 28, och var under den tiden ett av Sveriges mest omskrivna par. Bland annat har Bianca tidigare uttalat sig om varför förhållandet inte höll.

– Jag tror egentligen att det tog slut för flera år sen typ. Bara att vi liksom har varit varandras tryggheter och väldigt nära vänner och varit väldigt passionerade. Men att vi, allt det här break upet och make upet och break upet, det har nog tärt sönder på oss. Till slut känner man bara att såhär nej vet du vad, jag tror nog att vi är lyckligare utan varandra. Så det var den, sa Bianca då.

Phillipe Cohens nya bilder från semestern – se här

Sedan han och Bianca gick skilda vägar har Phillipe helhjärtat gått in i de restauranger han har och den verksamhet det innebär. Därför kan han nu också kosta på sig att tas en välförtjänt semester.

Tidigare har vi inte hört speciellt mycket om Phillipes privatliv efter att han och Bianca bekräftade att de hade de gjort slut, men nyligen har en ny tjej börjat att synas på hans Instagraminlägg och på hans storys.

Annons

Även om Phillipe inte pratat om sitt kärleksliv, så har han det senaste tiden delat med sig av fler bilder på vad som tros vara hans nya flickvän.

Nu visar Phillipe med sig av fler bilder från en resa han gjort till Göteborg. Där han och nya flamman Rebecca Lindbergh Thor, 26, ser ut att ha det trevligt på semestern. Något som Nyheter24 var först att rapportera om.

Se bilderna här:

Phillipes pussbild med Rebecca – visade upp kärleken under midsommarhelgen

Under midsommardagen delade Phillipe med sig av en bild på Instagram där han håller om Rebecca. På videoklipp som Phillipe delat med sig av från firandet syns även Rebecca pussa på honom. Ännu har varken Phillipe eller Rebecca bekräftar relationen, utöver bilderna de delat med sig av.

FOTO: Youtube

Annons